The Most Show 2017

Akce Most

The Most Show 2017
Festivaly
Další akce ve městě Most

The Most Show

Novinka! Den plný sportovních, kulturních i gastronomických zážitků v celém areálu autodromu. Zahrnuje Food Festival, motocyklové závody Valentinos, sérii DMV GTC pro cestovní vozy i GT speciály, evropský šampionát minibiků a koncert známé hudební skupiny Laura a její tygři. Nechybí pochopitelně ani dětský doprovodný program se spoustou atrakcí a soutěží, který je pro nejmladší návštěvníky autodromu zdarma.

► Food Festival
Ochutnejte okruh netradičně a cizokrajně! Přehlídka kulinářských specialit z různých zemí světa, zajímavých novinek z oblasti gastronomie, ochutnávka tradičních i netradičních alkoholických a nealkoholických nápojů a poutavý doprovodný program.

►Laura a její tygři, Dani Robinson, Luboš Andršt
The Most Show vyvrcholí vystoupením původně mostecké legendární rockové a taneční kapely Laura a její tygři. Koncert začíná ve 20:00 hodin. Posluchače naladí už od 18:00 hodin americký kytarista a zpěvák Dani Robinson. Kromě vlastních skladeb představí i tvorbu Jimiho Hendrixe, jímž je silně inspirován. Závěr večera obstará bluesové zklidnění v podání kytaristy, skladatele a pedagoga Luboše Andršta, který se svou skupinou zahraje od 22:00 hodin.

►Valentinos
Závody silničních motocyklů všech kubatur včetně superbiků na velkém okruhu.

►DMV Gran Turismo Touring Car Cup
Série DMV GTC na velkém okruhu pro cestovní vozy i GT speciály. První závod série se jel na německém Hockenheimringu v roce 1990. Postupně přibývaly další závodní dráhy v Německu a posléze i v jiných zemích, například Holandsku, Belgii, Lucembursku, Francii, Rakousku, České republice či Itálii. Více informací zde.

►The Most Europe Minibike Weekend
Mladí talentovaní jezdci na maloobjemových speciálech si na malém okruhu v areálu polygonu rozdělí body do evropského šampionátu.

►Motokáry
Moderní venkovní motokárová dráha s kvalitním asfaltovým povrchem je dlouhá přes 300 m. Je vybavena osmi identickými motokárami Sodi 200 RX7 a dvěma motokárami Sodi 270 RX7. Přítomný personál Vám v případě potřeby zapůjčí vložky do sedaček pro bezpečný a pohodlný posed dětí od 120 cm výšky.

►Čtyřkolky
Komu chutná terén, může si vyzkoušet zcela novou čtyřkolku Buyang Delta Force 300 4x4. Tato dvoumístná vozidla smějí řídit pouze dospělí, ale dítě mohou vzít jako spolujezdce. V zázemí dráhy jsou židle a stolky pro posezení. Je možné uspořádat například i narozeninovou oslavu.

►Vstupné a parkovné
Vstupné 150 Kč včetně DPH, děti a mládež do 18 let zdarma. Předprodej vstupenek bude zahájen 21. května. Za odstavení vozu v areálu autodromu pořadatel vybírá 50 Kč včetně DPH.

►Camping
Pořadatel nabízí možnost přespat z 29. na 30. července ve vlastním karavanu či stanu v areálu, cena 200 Kč včetně DPH za stan či karavan.

Místo konání akce: Autodrom Most, Tvrzova 5, Most
Vstupenky: http://www.autodrom-most.cz/cz/tickets/?tprid=301741
Datum začátku akce: 29. Července 2017 09:00
Datum ukončení akce: 29. Července 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.5199N 13.6074E

Případné změny si prověřte na webu akce The Most Show

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Hudební festival Labefest 2024
Smetanovo nábřeží, Děčín
FOOD festival 2024
Mírové Náměstí, Kadaň
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava