Think Out of the Bin: Promítaní filmu „Na sever od slunce“

Akce Olomouc

Think Out of the Bin: Promítaní filmu „Na sever od slunce“
Divadlo, kino
Pevnost poznání Olomouc, Olomouc
Další akce ve městě Olomouc

Think Out of the Bin: Promítaní filmu „Na sever od slunce“

Studentský spolek Udržitelný Palacký začíná svou velkou kampaň Think Out of the Bin. Cílem této série akcí bude rozšíření povědomí o komplexitě odpadové problematiky.

Zveme vás všechny na promítání filmu „Na sever od slunce“. Začínáme v pondělí 24.10 v 19.00, ve Filmovém sálu v Pevnosti poznání. Hostem bude ředitelka Institutu Cirkulární Ekonomiky Soňa Jonášová.

Vstup a občerstvení jsou ZDARMA.

ANOTACE FILMU
Inge a Jørn nejsou běžní surfaři. Spojení s vodou a přírodou se rozhodli prožít si až na dřeň. Na devět měsíců se usadili na opuštěné pláži ostrova u břehů Norska daleko za polárním kruhem, kde našli nejen perfektní vlny, ale také spousty naplavených odpadků. Na pláži chtějí zůstat, dokud neposbírají alespoň tunu toho, co sem dennodenně přináší moře ze vzdálených míst. Svůj životní styl odpovědných surfařů dotahují k dokonalosti i tím, že se živí levným prošlým jídlem a jejich dodávka jezdí na přepálený olej. Fantastické záběry přírody, dobrodružného surfování za polární noci i „běžného“ pobývání na pláži spojuje čirá radost ze života mimo civilizaci. Hrdinové filmu si však zároveň musí zajistit základní podmínky k přežití. (Převzato z promitejity.cz)

Místo konání akce: Pevnost poznání Olomouc, 17. listopadu 7 (areál Korunní pevnůstky), Olomouc
Datum začátku akce: 24. Října 2016 19:00
Datum ukončení akce: 24. Října 2016 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5909N 17.2609E

Případné změny si prověřte na webu akce Think Out of the Bin: Promítaní filmu „Na sever od slunce“

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov