Thirty Seconds to Mars – Seasons

Akce Praha

Thirty Seconds to Mars – Seasons
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Thirty Seconds to Mars – Seasons

THIRTY SECONDS TO MARS
SEASONS WORLD TOUR 2024

Thirty Seconds to Mars vyrážejí na Seasons World Tour a Praha u toho nebude chybět! Zpěvák Jared Leto představí nejen nové album „It's The End Of The World But It's A Beautiful Day“ ale i hity z minulých desek!

Oscarový herec Jared Leto dnes při výstupu na Empire State Building v New Yorku oznámil monumentální světové turné Thirty Seconds to Mars Seasons 2024 World Tour – rozsáhlé turné po Latinské Americe, Evropě, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. "Jako vášnivému horolezci mi Empire State Building a oznámení tour přináší pocit, že všechno je možné, pokud se o to pokusíme.” říká Leto. Kapela v Evropě odehraje 28 koncertů ve Velké Británii, Nizozemsku, Belgii, Německu, Švédsku, Norsku, Dánsku, Polsku, Slovensku, České republice, Maďarsku, Rakousku, Francii, Švýcarsku, Itálii, Španělsku a Portugalsku.

Multiplatinová kapela Thirty Seconds to Mars, kterou tvoří bratři Jared a Shannon Leto, ohlásili návrat s šestým studiovým albem It's The End Of The World But It's A Beautiful Day, které vyšlo 15. září u Concord Records. Hlavní singl "Stuck" oficiálně debutoval na prvním místě v alternativním rádiovém žebříčku a v Itálii zabodoval v Top 10, což byl nejrychlejší vzestup v žebříčku v kariéře kapely. Stejnojmenný a aktuální singl z turné "Seasons", který se umístil na prvních třech příčkách německé hitparády, se ptá, zda dokážeme přijmout změnu, když procházíme mnoha různými životními obdobími.

20:00

Začátek akce: 15.05.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FREDDIE - CONCERT SHOW 13.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 26.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 03.06.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 21.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha