Titus Andronicus 2.0 (Hongkong)

Akce Ostrava

Titus Andronicus 2.0 (Hongkong)
Divadlo, kino
Další akce ve městě Ostrava

Titus Andronicus 2.0 (Hongkong)

Výjimečná inscenace, která byla premiérována v Hongkongu v roce 2009 a od té doby sklízí úspěch po celém světě. V Ostravě ji máte možnost vidět díky spolupráci se známým shakespearovským divadlem GLOBE v Londýně. Pouhá tři uvedení - Gdaňsk, Londýn, Ostrava!

---FOR ENGLISH SCROLL DOWN---

Režie inscenace se zaměřila na základní divadelní prvek – výstup herce před publikem – pouze na jednoduché scéně se sedmi herci a sedmi židlemi za doprovodu živé hudby. Herci se střídají mezi rolemi komentátorů a akčním vykreslením postav, přičemž Titus bezpečně vede publikum do neznámého světa lidského psyché, nekonečné představivosti, sebereflexe, sebeobjevování a smíření.

Titus Andronicus 2.0. je dobrodružnou cestou k původu divadla, k počátkům východního a západního divadelního přístupu, kterým byly vyprávěny neuvěřitelné příběhy.

Představení je uváděno v čínském jazyce s českými titulky.

---ENGLISH---

This exceptional production had its premiere in Hong Kong in 2009 and it immediately celebrated success at home as well as abroad. Titus has travelled around the world and this year, we have a chance to introduce it in Ostrava thanks to the unique cooperation with the famous Shakespeare’s Globe Theatre in London.

The direction of the production focused on the essential element of theatre – the actor’s performance in front of the audience – only on a simple stage with seven actors and seven chairs, accompanied by live music. The actors alternate between the role of commentator and the action portrayal of their characters, while Titus carefully brings the audience into the world of human psyché, limitless imagination, self-reflection, self-discovery and reconcilation.

Titus Andronicus 2.0 is an adventurous journey back to the origin of theatre, to the beginnings of the eastern and western approaches to theatre through which incredible stories were told.

The show is presented in Chinese with English subtitles.
Duration: 1 hour 40 minutes (without a break)

Místo konání akce: Shakespearovské slavnosti v Ostravě, Hradní, Ostrava
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/Event/TITUS_ANDRONICUS_20_HONGKONG?idp=430214#modalVyberPocetMiest20
Datum začátku akce: 1. Srpna 2017 19:00
Datum ukončení akce: 1. Srpna 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8307N 18.2991E

Případné změny si prověřte na webu akce Titus Andronicus 2.0 (Hongkong)

Jméno organizátora: Shakespearovské slavnosti v Ostravě
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov