True Love (pásmo animovaných filmů pro dospělé)

Akce Praha

True Love (pásmo animovaných filmů pro dospělé)
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.dlabacov.cz
Další akce ve městě Praha

True Love (pásmo animovaných filmů pro dospělé)

Animované snímky s mezinárodním ohlasem a oceněním

Happy End
(2016, 6 min, kreslená animace, Jan Saska) černá komedie o smrti s dobrým koncem. Film byl slavnostně uveden na mezinárodním filmovém festivalu v Cannes.

Pérák
(2016, 13 min, kreslená animace, Marek Berger) Krátkometrážní animovaný film na motivy městské legendy z dob Protektorátu. Kdo zabrání nacistům v probuzení temných sil, po staletí dřímajících na jednom starém pražském hřbitově? Jedině maskovaný mstitel, vybavený speciální odpruženou obuví!

V zahradě
(2014, 7:40, kreslená animace, Ondřej Dolejší) Letí ptáci. Ptáci zahrada. Zahrada dovnitř. Dovnitř člověk. lověk středem. Středem přichází. Přichází dům. Dům zavřený. Zavřený těžce. Těžce prší. Prší dům. Dům bouře. Bouře stín. Stín stín. Stín ven. Ven zahrada. Zahrada odtéká. Odtéká tiše. Tiše otevřený. Otevřený dům. Dům odchází. Odchází středem. Středem člověk. lověk ven. Ven zahrada. Zahrada ptáci. Ptáci letí.

Praha!
(2015, 12 min, Matyáš Trnka) Praha, jedinečné město Evropy známé pro svou atmosféru, historii a památky.

Jaká je ale Praha ve skutečnosti? Je to místo pro život nebo turistická atrakce, stroj na peníze, kde se zapomnělo na původní obyvatele? Proč se lidé stěhují z centra, nejkrásnější z městských částí? A když ho navštíví, cítí se oni sami jako cizinci? Jsou pro nás peníze vydělané z turistického ruchu důležitější než město, ve kterém žijeme? Nestala se z Prahy prostitutka a my jejími kuplíři?

Anatomie Pavouka
(2014, 27 min, loutková animace) Film představuje vizi pochmurného města. Hlavní hrdina, Pan Pavouk, je úředník pracující v obrovské kanceláři, dobrovolný otrok, člověk osamělý a ztracený v labyrintu ulic, chodeb a vlastní mysli nasáklé alkoholem. Avšak kdesi mnohem hlouběji, v místech, kde se rozum hroutí a začínají sny, se otevírá nekonečný prostor, ve kterém září křehká síla…

Místo konání akce: Dlabačov, Bělohorská 125/24, Praha
Vstupenky: http://www.dlabacov.cz/klient-234/kino-59/stranka-4953/film-166759
Datum začátku akce: 20. Července 2017 21:00
Datum ukončení akce: 20. Července 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0855N 14.379E

Případné změny si prověřte na webu akce True Love (pásmo animovaných filmů pro dospělé)

Jméno organizátora: Dlabačov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov