Twisted Rod /cz/

Akce Praha

Twisted Rod /cz/
Koncerty
Klub 007 Strahov, Praha
Další akce ve městě Praha

Twisted Rod /cz/, Zander Schloss /usa/, Pascal Briggs /de/

Ty pravý padesátý léta, rockabilly jako víno, hot rody zvedaj oblaky prachu, krásně vytuněný pinupky vrtěj sukněma a borci v křivácích jen občas hřebenem projedu napomádovaný háro.
Tří členná parta TWISTED ROD ti tohle dá a k tomu jěště tunu současnýho rock´n´rollu navíc. RED HOT ROCKABILLY FROM PRAGUE. Po roce opět na Sedmičce a pozor, vážené dámy a pánové, večírek bude mít very very special hosty!

Pascal Briggs je muž, který se mihnul v několika punk rockových kapelách, delší dobu působil v the District a několik let nazpět dal dohromady fenomenální the Stokers, elektro akustický projekt, se kterým doprovázeli Zandera Schlosse a Seana Wheelera na jejich zastávce v Praze. Pascal jednou přijel do Prahy s kufrem a vlakem. Podruhý jen s kytarou, Zanderem, Seanem a svým zvukařem namáčkán ve starším BMW. Snad už tentokrát budou mít Pascal i Sean pohodlnější transport a dost sil na afterparty...O Pascalově hudbě se nedá říct, že je to jen folk nebo písničkářství. Skládá spoustu songů plných totální těžký melancholie, ale dokáže i pravej opak anebo zahrát cover od Kennyho Rogerse.

Zander Schloss je skromný muž věnující se hudbě přes 30 let. Za sebou má hraní v Circle Jerks a the Weirdos, ale také spolupráci s Joe Strummerem a především Seanem Wheelerem z kapely Throw Rag. Spolu několikrát objeli svět v posledních pár letech a zaryli zálesácký nůž hluboko do srdcí každýho pankáče, který je i tak trochu tramp. Oproti Seanovo výškám disponuje Zander podmanivým baritonem, který v kombinaci s naléhavými melodiemi nenechá nikoho na pochybách, že tohle bude akustický koncert roku!


Pascal Briggs
https://www.youtube.com/watch?v=NQIP7PG5cus
Zander Schloss
https://www.youtube.com/watch?v=OgD8Ewkn3WE
Twisted Rod
https://www.facebook.com/Twisted.Rod.Band

Místo konání akce: Klub 007 Strahov, Chaloupeckého 1903 / Blok 7, Praha
Datum začátku akce: 13. Dubna 2017 19:00
Datum ukončení akce: 13. Dubna 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0809N 14.3927E

Případné změny si prověřte na webu akce Twisted Rod /cz/, Zander Schloss /usa/, Pascal Briggs /de/

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce