U2 desire revival band 2018

Akce Teplice

U2 desire revival band 2018
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Teplice

U2 desire revival band

U2 Desire Revival Band často koncertuje jak po celé České republice, tak v Německu, Belgii, Holandsku, Rakousku, Polsku a samozřejmě také na Slovensku.
Hrává na domácích a zahraničních festivalech, jako předkapela na koncertech známých skupin, jako např.německých SCOOTER, českých Kryštof, Wohnout, Chinaski, slovenských No Name atd.
Kapela klade důraz jak na hudební preciznost, tak i na vizuální stránku a pódiovou show, která k irským U2 jako jedné z nejslavnějších skupin všech dob neodmyslitelně patří.
Za skoro 17 let působení se U2 Desire Revival Band dle ohlasu a spokojenosti fanoušků, hudebních agentur a jejich klientů právem řadí k nejlepším evropským U2 revivalům.

Jako host vystoupí teplická rock-alternative skupina ETHERY.
Něco o skupině: Ethery [čti étery] zahrájí na Hvjezdě poprvé. Kapela vznikla na konci roku 2015 v Teplicích, když se k partě přidala zpěvačka Tereza. Skládají vlastní písně, které se nedrží stylových škatulek, nejvíce je vystihuje Alternative rock. V roce 2017 zvládli postoupit do semifinále největší české soutěže kapel Skutečná liga a skončili na 6.místě. Letos je čeká spousta koncertů a hlavně první natáčení ve studiu. Kapela je ve složení Tereza Růžičková (zpěv), David Fišer (kytara), Jan Plaček (bicí), Tomáš Kellner (basa), Míra
Vacek (kytara) .

Místo konání akce: HVJEZDA Teplice, Antonína Sochora 1340, Teplice
Datum začátku akce: 21. Dubna 2018 20:00
Datum ukončení akce: 22. Dubna 2018 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.647N 13.851E

Případné změny si prověřte na webu akce U2 desire revival band

Jméno organizátora: HVJEZDA Teplice
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce