Udržitelné cestování

Akce Olomouc

Udržitelné cestování
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Olomouc

Udržitelné cestování

V rámci Týdne GRV (globálního rozvojového vzdělávání) vás srdečně zveme na promítání filmu Gringo Trails a následnou diskuzi s lektorkami z projektu Skauti na Zemi.

O filmu Gringo Trails
CZ: Ničí turismus svět kolem nás nebo ho spíše zachraňuje? Přes Bolivijské džungle po "párty" pláže v Thajsku, přes pouště Timbuktu v Mali až po úchvatnou krásu Bhútánu, GRINGO TRAILS ukazuje neočekávaný dopad cestovního ruchu na kulturu, ekonomiku a životní prostředí a sleduje některé příběhy posledních 30 let.

EN: Is tourism destroying the world–or saving it? From the Bolivian jungle to the party beaches of Thailand, and from the deserts of Timbuktu, Mali to the breathtaking beauty of Bhutan, GRINGO TRAILS shows the unanticipated impact of tourism on cultures, economies, and the environment, tracing some stories over 30 years.

Anotace k Týdnu GRV, letos s titulem "Tvoje cesta, tvoje stopa"
Cestování do různých koutů světa se stalo pro mnohé z nás úplnou samozřejmostí. Navštívit cizí země, vnímat krásu přírody, vidět známé i méně známé památky, ale i poznávat život lidí nejrůznějších kultur. Stačí sbalit batoh, nasednout na vlak, do letadla či auta a vyrazit. A za pár dní se pak můžeme pochlubit vším, co jsme viděli a prožili.
https://www.globalnirozvojovevzdelavani.cz/tyden-grv.html

Těší se na vás tým SI Olomouc :)

Místo konání akce: Café amadeus, Václavské náměstí 3, Olomouc
Datum začátku akce: 22. Listopadu 2017 18:00
Datum ukončení akce: 22. Listopadu 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5978N 17.2608E

Případné změny si prověřte na webu akce Udržitelné cestování

Jméno organizátora: Skautský institut v Olomouci
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce