Ukázky práce složek IZS na letišti v Jindřichově Hradci

Akce Jindřichův Hradec

Ukázky práce složek IZS na letišti v Jindřichově Hradci
Akce pro děti
Město Jindřichův Hradec - oficiální, Jindřichův Hradec
Další akce ve městě Jindřichův Hradec

Ukázky práce složek IZS na letišti v Jindřichově Hradci

Sbor dobrovolných hasičů Jindřichův Hradec ve spolupráci se složkami integrovaného záchranného systému pořádá dne 27. 5. 2017 od 13:00 do 17:00 hodin „VII. ročník Ukázky práce složek IZS“, a to opět v prostorách letiště Jindřichův Hradec.

Návštěvníci akce uvidí ukázku vysazení pomocí padáku, dynamickou ukázku taktiky malých jednotek, dynamickou ukázku bojové techniky 44. lmopr – LOV IVECO, KBVP Pandur II. Účast přislíbena i členy Klubu vojenské historie plk. Josefa Švece.

Policie ČR ÚO Jindřichův Hradec předvede návštěvníkům ukázku kynologů – policejní pes speciálně vycvičen na vyhledávání OPL, dopravní policie - zastavovací pás, policejní VW Passat, radar na měření rychlosti, motocykly BMW, Škoda OCTAVIA, Schengenbus

Pracovníci ZZS Jindřichův Hradec představí návštěvníkům s dispečerem telefonicky asistovanou neodkladnou resuscitaci, stánek biohazard týmu, OS ČČK Jindřichův Hradec bude návštěvníkům měřit BMI, tlak, maskovat poranění, přijede i vodní záchranná služba.

Dále bude k vidění technika JSDHM Jindřichův Hradec, profesionální hasiči ze stanice Jindřichův Hradec předvedou návštěvníkům akce ukázku dopravní nehody, především vyproštění z vozidla.

Městská policie Jindřichův Hradec představí návštěvníkům techniku a vozidlo, stejně tak bude možnost střelby z airsoftových pistolí.

Účast na akci je dojednána i s BESIP teamem a jejich mobilním dopravním hřištěm, se zdravotní pojišťovnou MVČR – soutěže, hry pro děti, zdravý životní styl. Návštěvníci budou moci vyzkoušet elektrokola a koloběžky firmy Cyklosport Pospíšil, firma AR SERVIS s.r.o. Jindřichův Hradec vystaví Škodu Kodiaq s možností testovací jízdy, pohyblivý simulátor závodního speciálu ŠKODA Fabia R5, dále zajistí aktivity pro děti v prostoru prezentace firmy.
Moderátorem akce Michal Arnošt, ozvučení akce Jiří Písař - Showservice Jindřichův Hradec, občerstvení zajištěno, vstupné zdarma. Akce se koná za každého počasí.

Více informací na www.sdh-jindrichuvhradec.estranky.cz

Místo konání akce: Město Jindřichův Hradec - oficiální, Klášterská 135/II, Jindřichův Hradec
Datum začátku akce: 27. Května 2017 13:00
Datum ukončení akce: 27. Května 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1462N 15.0064E

Případné změny si prověřte na webu akce Ukázky práce složek IZS na letišti v Jindřichově Hradci

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Střelnice, Jindřichův Hradec
Princezna ze Mlýna (Divadlo Star)
Metropol, České Budějovice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
DK metropol, České Budějovice
Festival KINDERLAND 2024
Výstaviště, České Budějovice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Střelnice, Jindřichův Hradec