UMEK (SVN) Climax 18th Anniversary

Akce Praha

UMEK (SVN) Climax 18th Anniversary
Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

UMEK (SVN) Climax 18th Anniversary

Climax 18th anniversary
Special guest: Umek (SVN) @ ROXY
26. 11. 2016, Open 22:00

Lístky v předprodeji za 490 czk + popl.
Goout: http://bit.ly/1POrGoH

Za zvýhodněnou cenu v café NoD za 500 czk


Nejstarší klubovka v ČR oslaví v listopadu 18-té narozeniny a významným hostem pro tuto příležitost bude světová techno ikona a legenda svého žánru Umek. Slovinského producenta a baviče za 4 decky doplní resident Chris Sadler a další narozeninoví hosté.

Nechme mluvit čísla. 22 odehraných let, 4 alba, 520 releasů, 95 remixů, 257 radio show na 160 rádiích, 1500 odehraných setů a nacestováno přes 2,5 miliónu km což je 6,5x na měsíc a zpátky. Umek byl, je a bez pochyby i zůstane jedním z hlavních tahounů světového kolotoče s názvem techno a tech house music. Od undergroundových klubů, přes techno festivaly až po vyleštěné stage EDC Las Vegas, tam všude patří a dominuje Uroš Umek a právě jeho velkorysý rozsah stojí za uměním uspokojit jak undergroundové techno fans, tak komerčnější housové publikum po celém světě.

Poslední release Culminate na jeho vlastním labelu 1605 Music Therapy (podle data narození) nenechá nikoho na pochybách, že Umek zůstává i v roce 2016 u svého typického groovy tech zvuku. Aktuální sound je možné pravidelně sledovat i v ráci jeho četných radio shows Behind The Iron Curtain.

Umek je především skvělý bavič a srdcař, což ilustruje nejlíp jeho upřímné motto vůči fanoušků: „I can’t help it. It’s true. Me is u, u are me. Thank u. Forever” Umek

-EN-
The oldest and legendary Czech clubbing night Climax will turn 18 and that’s a reason for giant celebration. ROXY now presents its special guest that will be Slovenian dj and producer UMEK. One of the greatest techno producers of all time and the owner of 1605 Music Therapy label will bring his famous explosive mix of techno and tech house. Umek will be supported by resident Chris Sadler and his guests. Happy Bday!

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.cz/cs/listky/climax-18th-anniversary-umek/irn/
Datum začátku akce: 26. Listopadu 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce UMEK (SVN) Climax 18th Anniversary

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha