Vánoce v útulku 2016

Akce Zlín

Vánoce v útulku 2016
Jiné akce
Útulek Pro Zvířata V Nouzi Zlín, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Vánoce v útulku 2016

Co by to bylo za svátky bez tradičních útulkových Vánoc? Ano ano, už je to tu! Další ročník tradiční, skvělé a sváteční atmosférou nabité akce se už nezadržitelně blíží! :-)
Přijďte podpořit dobrou věc - ať už nějakou tou dobrotou, hračkou nebo dekou samotný vršavský Útulek Zlín a všechny jeho čtyřnohé obyvatele, nebo i studenty z projektu Němá tvář, kteří pro vás celou akci dlouho dopředu připravují! A že se máte na co těšit! :)

I tentokrát se můžete těšit na slavné sportovní osobnosti našeho kraje - konkrétně přijdou zlínští fotbaloví mágové Lukáš Holík a Josef Hnaníček a taky hokejový gólman PSG Zlín Libor Kašík! O hudební část odpoledne se postará skvělá Lívia Doležalová a její akustická kytara. Zábava tím ale rozhodně nekončí! Hned poté totiž přijde na scénu Adriana Tesárková a její dogdancing vystoupení - to prostě nesmíte vynechat! Budeme také oceňovat žáky ze ZŠ Komenského II., kteří opět celý rok poctivě sbírali ty nejpotřebnější věci pro útulkové hafany.
Celým odpolednem vás bude provázet Michal Gaja.

A nebojte - o hladu a žízni vás rozhodně nenecháme! Čeká na vás svařené víno, horký čaj a spousta výborného cukroví. Nachystána bude i dílnička, kde si mohou ti nejmenší návštěvníci ozdobit třeba svou vánoční baňku.

Těšíme se na vás všechny 7. prosince na Vršavě! :-)

Místo konání akce: Útulek Pro Zvířata V Nouzi Zlín, Mezilesí 628, Zlín
Datum začátku akce: 7. Prosince 2016 15:00
Datum ukončení akce: 7. Prosince 2016 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2458N 17.6757E

Případné změny si prověřte na webu akce Vánoce v útulku 2016

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce