Večer mladých kapel

Akce Rousínov

Večer mladých kapel
Koncerty
Web organizátora:
www.rousinov.cz
Další akce ve městě Rousínov

Večer mladých kapel

Na Večeru mladých kapel vystoupí tito interpreti:
Martin Binder
Čtyřiadvacelitetý brněnský písničkář a semi-profesionální budižkničemu. S kytarou, anglickými texty a příležitostnou harmonikou hraje hudbu, která se dá popsat jako mix indie folku, alternative country a intenzivní sebelítosti.
www.martinbinder.org
www.facebook.com/martinhasbeenthere
Petr Matyáš Cibulka Band
Petr Matyáš Cibulka Band, nebo také PMC Band, je mladá hradecká folk/popová skupina, která se svými autorskými texty a hudbou snaží dobýt český hudební rybníček. Vyznačuje se velkým smyslem pro egocentrický humor, láskyplnými i depresivními texty a bezednou skromností. Tentokrát se předvede ve složení Petr Matyáš Cibulka a Adam Vojtěch!
http://bandzone.cz/pmcibulka
https://www.facebook.com/PetrMatyasCibulka/
Majvely
Rocková kapela z Brna, která se snaží nalákat posluchače na chytlavé melodie a lehce zapamatovatelné české texty. Hudební aranží se tváří maximálně alternativně, ale jestli takoví skutečně jsou, musíte posoudit sami. Kapela má šest členů: dvě maximálně rozdílné zpěvačky Jess a Blanku, extrovertního showmana Františka za bicí soupravou, u baskytary Honzu, který umí hrát na ledasco, za kytarou nezajímavě pokukuje Marek a na klávesy hraje nejmladší člen, Dominik. O tom, že mezi nejstarší členkou a nejmladším členem kapely je věkový rozdíl 9 let, ale raději nemluvte nahlas!
http://majvely.cz/
https://www.facebook.com/majvely/
http://bandzone.cz/majvely
InfraRed
Tato banda se skládá ze čtyř členů. Je to Helena (zpěv), asi nejšílenější z nich. Má spoustu nápadů a společně s Honzou (kytara) dělá texty a taky frontmanku kapely. Hanes, by se dalo říct, je ústředním autorem téměř veškerého melodického projevu kapely. Tom (bicí) se stará o rytmickou složku kapely společně s Pepou (basa) a má úchylku na jednorožce. InfraRed se dali dohromady na podzim 2015, kdy už hráli ve složení Pepa, Honza, Tom a přizvali k sobě Helenu na hlavní zpěv. Helena je Tomova ségra, takže už se nějakou dobu znají. Hrají jen vlastní písničky a texty mají v angličtině.
http://bandzone.cz/infrared
https://www.facebook.com/this.is.infrared.band

Místo konání akce: Rousínov, Sušilovo náměstí 84/56, Rousínov
Datum začátku akce: 2. Září 2017 19:00
Datum ukončení akce: 2. Září 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2031N 16.8806E

Případné změny si prověřte na webu akce Večer mladých kapel

Jméno organizátora: Rousínov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce