Veganský picnic na Liberecké přehradě

Akce Liberec

Veganský picnic na Liberecké přehradě
Vaření, Gastronomie
Liberecká Přehrada, Liberec
Další akce ve městě Liberec

Veganský picnic na Liberecké přehradě

ObraZ Vás opět zve na Liberecký picnic! A když už se nám blíží to léto a sluníčko začíná svítit, tak se bude konat na Liberecké přehradě (přesné místo určíme časem).

Nenechte si ujít možnost ochutnat veganské pochoutky z domácí kuchyně! :) I když nejste vegani nevadí! Akce je otevřená veřejnosti a je vítán každý, kdo má zájem se dozvědět jak asi chutná to rostlinné jídlo, nebo jak na něj :)

Samozřejmě aby bylo co jíst, tak žádáme i Vás kdo chcete přijít, abyste přinesli také nějaké jídlo, ať máte oblíbený domácí recept, nebo jenom chcete přinést na ochutnání vaši oblíbenou ňaminu z obchodu.

Očekáváme teplý jarní den, tak si nezapomeňte přinést pití, nebo vlastní kelímek na pití a samozřejmě vlastní nádobí a příbory.
Nebudeme používat jednorázové nádobí, ať trochu šetříme tu naši přírodu. :) Ve vlastním zájmu si přineste nějakou deku na sezení, přeci jenom budeme sedět venku.

Upozorňujeme, že jídlo zde opravdu musí být rostlinného původu. Jestli si nejste jisti, jestli je daná věc veganská nebo jen nevíte jak nahradit to či ono, a nebo máte otázku ohledně akce, nebojte se nám napsat do zpráv a my obratem rádi odpovíme na jakékoliv dotazy!
Těšíme se na Vás a Vaše dobroty, které přinesete. :)

Místo konání akce: Liberecká Přehrada, Harcov, Liberec
Datum začátku akce: 28. Května 2017 15:00
Datum ukončení akce: 28. Května 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7695N 15.0712E

Případné změny si prověřte na webu akce Veganský picnic na Liberecké přehradě

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem