Veletrh FOR WOOD 2020

Akce Praha

Veletrh FOR WOOD 2020
Veletrhy
Další akce ve městě Praha

Veletrh FOR WOOD

13. ročník veletrhu zaměřeného na dřevěné stavby, konstrukce a materiály, bude zastoupen prestižními firmami z oboru, podpořen širokou mediální kampaní, záštitami a odbornými partnery.

Veletrh FOR WOOD je zaměřený na využití dřeva ve stavebnictví a reaguje na rostoucí poptávku veřejnosti po stavění ze dřeva. Představí technologické inovace a moderní materiály umožňující navrhovat náročné konstrukce a konstrukční prvky dřevěných staveb. Dává obrovské možnosti investorům, kteří se chtějí osobně setkat se zastoupením jednotlivých firem a dozvědět se tak obsáhlé a důležité informace o konkrétních produktech a technických novinkách. Osobní setkání je důležitým aspektem v budoucím rozhodování.

Své uplatnění zde najde každá firma, která se věnuje dřevěným stavbám, konstrukcím a materiálům, základům a opláštění pro dřevostavby, strojům, nástrojům a nářadí pro výrobu a montáž dřevěných konstrukcí a výrobků. Pokud hledáte místo na setkání s vašimi obchodními partnery, architekty a zákazníky, tak pávě veletrh FOR WOOD je pro to jedinečnou příležitostí.

Jak správně navrhnout funkční dřevěnou budovu, jak vybrat ten nejlepší materiál z dostupné škály na trhu a jaké technologie lze pro zhotovení dřevostaveb použít? Jaké jsou výhody či nevýhody dřevostaveb a jakého dodavatele zvolit pro stavbu vysněného domu? Na tyto a další otázky týkající se stavby dřevěných budov nabízí veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů FOR WOOD.

Veletrh FOR WOOD nabídne to nejlepší z trendů dřevěných staveb a proběhne společně se 8. ročníkem veletrhu FOR PASIV, který je zaměřen na nízkoenergetické, pasivní a nulové stavby, a dále s veletrhy pořádanými společností Střechy Praha, s.r.o.

Součástí souběhu veletrhů bude i postupové kolo velmi oblíbené Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

Začátek akce: 6. 2. 2020 0:00:00
Konec akce: 8. 2. 2020 0:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.