VELIKONOČNÍ VÍKEND VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

VELIKONOČNÍ VÍKEND VE ZLATÉM JABLKU
Velikonoce
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

Pestrý velikonoční program si pro své návštěvníky v sobotu 8. a v neděli 9. dubna připravilo obchodní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Zejména ti malí se mohou těšit na tvořivé dílničky, zavítat do hrací zóny se zvířátky nebo obdivovat řemeslnou zručnost u dobových stánků. V sobotu navíc atmosféru dokreslí cimbálová muzika Valašsko.

Zdobení vajíček několika výtvarnými technikami, pletení pomlázky, výroba zajíčků ze slámy nebo ruční tisk velikonočních přání – to vše si mohou 8. a 9. dubna vyzkoušet návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko. Řemeslné stánky s tvořivými dílničkami budou otevřené vždy od 10 do 16 hodin. Všechny své výtvory si pak děti mohou s sebou odnést na památku domů.

Velikonoční atmosféru dokreslí jarní květinová výzdoba, obsluha stánků bude oděna do staročeských kostýmů a na sobotu pozvali organizátoři i cimbálovou muziku Valašsko.

Kromě čtyř stanovišť s tradičními řemesly bude připravena také hrací zóna se zvířátky, která bude připomínat farmu na jaře. Vstup na veškerý program je zdarma.

Další informace na www.zlatejablko.cz.

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.