Velká vodní balonková bitva 2017

Akce Hlučín

Velká vodní balonková bitva 2017
Akce pro děti, Zábava, párty
Další akce ve městě Hlučín

Velká vodní balonková bitva

Hlučínské jezero proměníme na vodní bojiště. Tým Kam na pivo v Ostravě spolu s Mistři výčepní si pro vás přátelé připravil OFFLINE PARTY – VELKÁ VODNÍ BALONKOVÁ BITVA no. 1.

Svoláváme všechny generace, pivničky i pivníky, studenty, týmy, spolky, firmy, oddíly a všechny pohodové lidi na 3. záři do areálu Hlučínského jezera.

POZOR – PRVNÍCH 20 REGISTROVANÝCH DOSTANE KAŽDÝ 100KS BALONKŮ ZDARMA

Pro hladší průběh akce prosíme účastníky o registraci (jméno, nebo název týmu, cca počet lidí ve skupině, počet naplněných balónků (1balonek = 1Kč; 100 ks min.)

REGISTRACE:
1) zprávou facebook.com/pivnipoezie
2) pivnipoezie@email.cz

Hry se mohou zúčastnit děti i dospělí (pro děti od 4 do 10ti let proběhne dětská Mimišatník.cz bitva před začátkem té hlavní kolem start 15:30). Není známo, že by během vodních bitev docházelo k úrazům.

Pro děti do dětské vodní bitvy je připraven balíček 50 vodních balonků + tričko dle vlastního výběru. Cena balíčku pro děti je 100Kč.

Registrace na místě a distribuce balónků bude probíhat na místě od 13:00 do 15:30 v areálu jezera v blízkosti lyžařského vleku. Velká vodní balónková bitva bude probíhat od 16:00 do vyčerpání munice.

Na průběh hry i vyhodnocení budou dohlížet rozhodčí a organizátoři přímo na bitevním poli. Kompletní pravidla a podrobnosti postupně zveřejníme zde na této stránce. Vaše dotazy můžete posílat do zprávy.

O víkendu od pátku 1.9. – 3.9. probíhá na jezeře v Hlučíně také druhý ročních festival ohňostrojů. Nevynechejte tuto akci a zůstaňte s rodinou a přáteli až do konce. Večer vás čeká úžasný ohňostroj a přes den výborné občerstvení a skvělá zábava. Více info o festivalu ohňostrojů najdete zde: www.ohnostroje-hlucin.cz

Děkujeme partnerům akce: PARTY-PRODEJ Stavebniny MPL Ostrava Řeznictví Janus Hotel Valaška Topkolo.cz Poruba.NET FC Baník Ostrava - www.fcb.cz Slezska P.U.O.R. www.kyklop.cz www.monolo.eu Slezska P.U.O.R. Kozlovna U Ježka Mimišatník.cz

Místo konání akce: Hlučinská Štěrkovna, Celní 1731/12a, Hlučín
Datum začátku akce: 3. Září 2017 16:00
Datum ukončení akce: 3. Září 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8922N 18.1773E

Případné změny si prověřte na webu akce Velká vodní balonková bitva

Jméno organizátora: Kam na pivo v Ostravě
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ZDENĚK IZER Vyndavací zas tam dací
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov
HAVÍŘOVSKÝ MAJÁLES 2024
Sportovní klub Horní Suchá, Horní Suchá
Posedlí Dakarem
Dělnický dům, Odry
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Národní Dům, Frýdek-Místek