Velké vodní dobrodružství na Dyji 2017

Akce Znojmo

Velké vodní dobrodružství na Dyji 2017
Festivaly
Web organizátora:
znojmocity.cz/
Další akce ve městě Znojmo

Velké vodní dobrodružství na Dyji

Atraktivní Festival dračích lodí, který se ve Znojmě koná v sobotu 30. září již podesáté, bude letos doplněn nejen o závody pro školy, ale i o speciální den pro veřejnost a rodiny s dětmi. Na státní svátek ve čtvrtek 28. září organizátoři plánují pod záštitou starosty města Vlastimila Gabrhela tzv. Velké vodní dobrodružství na Dyji. Na své si přijdou malí i velcí a milovníci všech možných vodních aktivit, nejen dračích lodí.

Organizátoři chtějí umožnit vyzkoušet si dračí lodě i těm, pro které je složité sestavit relativně početný tým lidí pro oficiální závod. V tento den tedy může přijít každý, na místě se seskupí zájemci do lodí a mohou vyrazit. Atrakcí na vodě bude ale podstatně více! Některé aktivity budou zdarma či symbolický poplatek, jiné za obvyklou cenu.

Od 10:00 do 18:00 bude možné nasednout do velkých i malých dračích lodí, minikajaků, rychlostních závodních lodí, cestovních turistických kánoí, kajaků nebo pramic. K dispozici budou i paddleboardy, aquazorbing nebo šlapadla.

Program pro veřejnost bude připraven i na břehu. Od 10:00 do 19:00 hodin se můžete těšit na horolezeckou stěnu, skákací atrakce, malování na obličej nebo půjčovnu koloběžek. Jezdit bude i vláček, který běžně brázdí kolem Vranovské přehrady. Celý den pak ukončí představení Na stojáka od 20:00 hodin.

Organizátorem akce je Asociace vodních sportů Znojmo. Více informací na www.dracifestznojmo.cz.

Místo konání akce: ZNOJMO, Obroková 10/12, Znojmo
Datum začátku akce: 28. Září 2017 09:00
Datum ukončení akce: 28. Září 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.8555N 16.0486E

Případné změny si prověřte na webu akce Velké vodní dobrodružství na Dyji

Jméno organizátora: ZNOJMO
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky