Vernisáž fotografické výstavy Hidden Pleasures / Petr Jedinák

Akce Praha

Vernisáž fotografické výstavy Hidden Pleasures / Petr Jedinák
Výstavy
Web organizátora:
www.jedinak.art
Další akce ve městě Praha

Vernisáž fotografické výstavy Hidden Pleasures / Petr Jedinák

si Vás dovolují pozvat na vernisáž své výstavy
HIDDEN PLEASURES
v Paralelní polis na Praze 7, Dělnická 43 ve 4. patře
Výstava bude poté přemístěna na schodiště, kde bude do 22. listopadu.

Výstava je prodejní. Vychází limitovaná edice 12 číslovaných, signovaných fotografií od každé. Na prodej zbývají už jenom 3 kompletní série všech 15 fotografií za cenu 20 000 Kč. Dále mám po 4 kusech jednotlivých fotografií, po 2 000 Kč. Fotografie ve sběratelské kvalitě vytisklo na bambusový papír studio Lipová 6. Rezervovat je možné také zarámovaná vystavená díla za 3 500 Kč.

Objednat můžete na místě nebo na www.hiddenpleasures.cz

Komentovanou prohlídku mimo termín vám zajistí moje asistentka: Nora Michalská: +420 777 093 373 nora.jedinak@gmail.com

Petr o Hidden Pleasures:

"Mám jedno celoživotní fotografické téma. Dámské přirození – kundu. Fascinuje mě jak sám objekt, tak i má tvůrčí nenasytnost, kterou zdá se nelze ukojit. Způsobů jak se jí zmocnit, uchopit či pojednat je bezpočet. A má představivost neustále generuje nové a další. Například před nějakým časem se mi zachtělo portrétů kundiček modifikovaných, propíchaných a sešitých. Kde jinde ho zrealizovat a jak jinak, než ve spolupráci s tetovacím a piercingovým studiem Hell.cz, se kterým již řadu let spolupracuji. Slovo dalo slovo, kundičky se potkaly se svými hroty a vznikla tato pozoruhodná fotografická kolekce."

Petr Jedinák (*1963)

Patří od 90. let k předním českým portrétistům. Jeho práce byly přes 20 let spojeny s časopisem Reflex, pro který vytvořil stovky mimořádných portrétů slavných osobností. Svojí knihou „Cesty k portrétu“ (2004) ovlivnil směřování celé české portrétní fotografie. Po odchodu z médií se věnuje umělecké tvorbě, jíž dominují akty a intimní portréty. Tématu bolesti a krásy a světu tělesných modifikací v kontaktu s baletem se věnoval svojí výstavou Red Edition (2011 Praha, 2013 Paříž). Ve své tvorbě se řídí zásadou:
„Umění by mělo být klasické, precizní a domyšlené. Nemám rád kýč a nedodělky. Umění by nás mělo vždy posouvat o krok dál, za hranici naší komfortní zóny, a občas ji i překročit.“

Focení vašich intimních radůstek je možné domluvit na petr@jedinak.cz

Nechte si posílat e-mailem pozvánky na další akce a dostanete od Petra jeho knihu CESTY K PORTRÉTU jako dárek: http://eepurl.com/bK3oy5

Místo konání akce: Paralelní Polis, Dělnická 43, Praha
Vstupenky: http://eepurl.com/bK3oy5
Datum začátku akce: 22. Října 2017 19:00
Datum ukončení akce: 22. Října 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1034N 14.4505E

Případné změny si prověřte na webu akce Vernisáž fotografické výstavy Hidden Pleasures / Petr Jedinák

Jméno organizátora: Petr Jedinák
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce