Vernisáž: The Best of Czech Press Photo

Akce Hradec Králové

Vernisáž: The Best of Czech Press Photo

CZECH PRESS PHOTO se od svého založení v roce 1995 stalo nejprestižnější a největší fotografickou přehlídkou v České republice. Díky výstavám, které putují po českých centrech v zahraničí, si získalo respekt a uznání i na mezinárodním poli. Už od druhého ročníku soutěže se její organizátoři rozhodli zvát do poroty známé osobnosti z celého světa. Fotografové pracující pro nejvýznamnější světová média, obrazoví editoři největších a nejdůležitějších novin a časopisů společně s řediteli nejznámějších fotoagentur, muzeí a univerzit rozhodují, které fotografie jsou ty nejlepší. Vítězné práce, každoročně prezentované formou výstav, zahajované velkou výstavou na pražské Staroměstské radnici, ukazují působivé příběhy a profesionální práci s fotografií.
Nyní máte možnost zhlédnout v galerii U Přívozu a v galerii Automat ty nejlepší fotografie za celou historii soutěže i soubory z let 2015 a 2016. Budete mít rovněž možnost zúčastnit se divácké soutěže o zajímavé ceny, které dodala společnost FOMEI, s.r.o., a jejíž výsledky budou vyhlášeny 7. 6. na autorské prezentaci pana Michaela Hankeho, oceněného v letošním ročníku nejprestižnější světové fotožurnalistické soutěže World Press Photo.
Výstava se koná za podpory Královéhradeckého kraje.

Venisáž se uskuteční 1.6. v 17:00 v galerii U Přívozu za přítomnosti hejtmana Královéhradeckého kraje PhDr. Jiřího Štěpána, Ph.D.

Místo konání akce: Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové, Hradecká 1250/2, Hradec Králové
Datum začátku akce: 1. Června 2017 17:00
Datum ukončení akce: 1. Června 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2052N 15.8316E

Případné změny si prověřte na webu akce Vernisáž: The Best of Czech Press Photo

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce