Vinohradská Trojka

Akce Praha

Vinohradská Trojka
Sportovní akce
3. lékařská fakulta UK - Third Faculty of Medicine, Praha
Další akce ve městě Praha

Vinohradská Trojka

Přijďte si zasportovat v neobvyklém prostředí a podpořit tak dobrou věc!

----------------English Below----------------

Ve čtvrtek 18.5.2017 v odpoledních hodinách se bude konat druhý ročník charitativního běhu Vinohradská Trojka pod záštitou 3. lékařské fakulty UK. Trasa tento rok prošla mnoha změnami. Bude se skládat z jednoho kola celkově měřícího 3 km a povede jak členitým areálem Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, tak pro veřejnost běžně uzavřenými cestami Státního zdravotního ústavu.

Primárně je akce směřována na studenty a pedagogy 3. LF společně s lékaři a dalšími zaměstnanci FNKV a SZÚ. V letošním roce je však nově závod otevřen i pro širokou veřejnost, která bude mít svou vlastní kategorii. Speciálně bychom pak chtěli připomenout, že naše fakulta je srdečně otevřena kontaktu s kolegy ze vzdálenějších institucí, a proto na běhu s radostí přivítáme také studenty, pedagogy a lékaře všech ostatních lékařských fakult a nemocnic. Vítáni jsou i nejmladší členové Vaší rodiny, kteří si budou moci zasoutěžit v různých sportovním disciplínách. Přijďte si s námi tedy zazávodit na netradičním místě a podpořte dobrou věc!!

Doprovodný program, který se bude konat před 3. lékařskou fakultou, nabídne občerstvení formou grilování, hudební doprovod a poskytne prostor pro vzájemné sblížení studentů a pedagogů naší fakulty společně s lékaři a dalšími pracovníky FNKV v neformálním prostředí.

Startovné a registrační poplatek dobrovolný. Peníze vybrané během celé akce budou letos věnovány neziskové společnosti ADRA spravující zdravotnické zařízení ITIBO v Keni v Africe.

!!!!!!!!
Bezplatná registrace možná pouze s předstihem skrze internetový formulář: http://www.trimed.cz/v3/
!!!!!!!!

Trasa: Podrobný popis trasy bude postupně odhalován na této FB události

Kategorie:
1) Studenti 3. LF UK - ženy a muži
2) Lékaři, pedagogové či jiní zaměstnanci 3.LF UK, FNKV či SZÚ - ženy a muži
3) Veřejnost - ženy a muži

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na adrese: vinohradskatrojka@trimed.cz

Program:
15:30 Začátek akce a vyzvedávání čísel
17:00 Konec vydávání čísel
17:15 Úvodní slovo
17:30 Start závodu
19:00 Vyhlášení vítězů
Následně pokračování doprovodného programu do večerních hodin
-------------------------------------------------------------------------------------
Hereby we would like to invite you for the 2nd Royal Vinohrady Hospital 3K Charity Run. Race will be held on the 18th and will start near the Faculty building.

You can choose to run or walk the distance of 3 km in Royal Vinohrady Teaching Hospital and The National Institute of Public Health. This race is for all kinds of joggers, it doesn’t matter if you are used to run every day or if you never run and want to walk.

Who can join? Everyone!! The race is primarily for students and doctors from 3rd Faculty of Medicine and Royal Vinohrady Teaching Hospital, but this year we opened the registration for everyone, so we will be happy to share this unusual experience of running a race through a hospital with you. Erasmus students are as well more then welcomed.

The course: The race will start and finish near 3rd Faculty of Medicine, Ruská 87, Prague 10. To have further information about the course, please see a photo gallery of the event. (photos will be announced soon)

Price: Registration is for free, but all donations are appreciated. Money raised during the race will be given to the Project Itibo - hospital in Kenya established by humanitarian organisation ADRA ČR.

There are three main categories available for registration:
1) Students of 3rd FoM
2) Doctors, teachers or an employees of 3rd FoM, FNKV or SZÚ
3) General public

Registration: The registration is only possible prior to the event through this web page: http://www.trimed.cz/v3/

Time-keeping: All participants will have number given upon registration. After you finish the race go to the FB event page, search for a document with race numbers and your result will show.

Start Time: The race starts at 17:30

All participants will have to pick up their race numbers before the run from 15:30 to 17:00 in front of 3rd Faculty of Medicine, Ruská 87, Prague 10.

Don't hesitate to contact us on: vinohradskatrojka@trimed.cz

Místo konání akce: 3. lékařská fakulta UK - Third Faculty of Medicine, Ruská 87, Praha
Vstupenky: http://www.trimed.cz/v3
Datum začátku akce: 18. Května 2017 15:30
Datum ukončení akce: 18. Května 2017 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0742N 14.474E

Případné změny si prověřte na webu akce Vinohradská Trojka

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce