Volupsije: 55 let

Akce Jablonec nad Nisou

Volupsije: 55 let
Koncerty
Další akce ve městě Jablonec nad Nisou

Volupsije: 55 let

Koncert živoucí jablonecké legendy, která své country zahrála návštěvníkům na bezpočtu vystoupení nejen v Čechách, ale i v mnoha dalších zemích Evropy, v Tunisu, USA i Mexiku.

Oslavte s kapelou 55 leté výročí její existence! Skupina Volupsije vznikla původně jako bluegrassová kapela. Postupně měnila obsazení i styl hudby a dnes hraje převážně moderní country. Za dobu své existence vydala několik alb a další desítky písní, vyhrála Portu a získala Zlatou Portu. Českým rodákům, turistům i domorodcům hrála po celé Evropě, v USA, Mexiku i Tunisu.
A proč se kapela jmenuje Volupsije? Jde o podkrkonošský název pro brambory na loupačku – VOLUP SI JE. V rámci této speciální akce vystoupí nejen současná sestava skupiny, ale i dřívější členové. Těšit se můžete i na hudební hosty, jimiž budou: Jaroslav Samson Lenk, taneční skupina Countryon, Míla Ferles, Karel Lukeš, Mirek Havrda, Pepa Vaniš.

Vstupné
Předprodej na pokladně Eurocentra a on-line: 200 Kč V den akce: 250 Kč ZTP, studenti (pouze v pokladně v Eurocentru): 100 Kč Děti do 12 let: zdarma

od 20:00 hod.

Začátek akce: 13.04.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce