Vše o cholesterolu, toxinech a civilizačních nemocech

Akce Praha

Vše o cholesterolu, toxinech a civilizačních nemocech
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.eccevita.cz
Další akce ve městě Praha

Vše o cholesterolu, toxinech a civilizačních nemocech

Společnost Ecce Vita zabývající se přírodní a holistickou medicínou by Vás ráda touto cestou pozvala na přednášku předních lékařů na téma:

VŠE O CHOLESTEROLU, TOXINECH A CIVILIZAČNÍCH NEMOCECH

PŘEDNÁŠEJÍCÍ:

- MUDr. David Frej se své praxi zabývá systémem holistické a funkční medicíny zaměřené na léčbu chronických civilizačních nemocí, zánětů, zahrnující výživu, bylinnou terapii, biologické rytmy a detoxikaci organismu.

- doc. Mgr. Tomáš Kašparovský, Ph.D. přednáší na Masarykově Univerzitě a je mimo jiné autorem videí a publikací na téma cholesterol, dusičnany ve vodách a v potravinách a kouření.

- Prof. MUDr. Stanislav Oravec, CSc. se věnuje pedagogické, vědecké a teoretické práci v oblasti klinické endokrinologie a poruchy metabolismu lipoproteinu.

Délka života dnes narozených dětí bude poprvé v historii lidstva nižší než délka života jejich rodičů, za předpokladu, že bude nadále přetrvávat u lidí špatná strava, nedostatek pohybu, nadměrný stres a současný přístup v konvenční Medicíně bez prevence se zaměřením pouze na předepisování léků.

Mnohé studie a výzkum prokázaly vliv stravy a životosprávy na riziko hlavních civilizačních nemocí. Závěr většiny těchto studií zní tak, že snížením či odstraněním jen několika ovlivnitelných rizikových faktorů ve stravě a životosprávě lze snížit až o 80% riziko nemocí srdce, mrtvice, cukrovky, demence, rakoviny a dalších civilizačních nemocí. Tyto nemoci tak nejsou nevyhnutelnými důsledky moderní společnosti.

Naše sympozium se zaměří na seznámení s těmito ovlivnitelnými rizikovými faktory, které poškozují naše zdraví, uvedeme na pravou míru mýtus škodlivého cholesterolu, a seznámíme účastníky s toxickými látkami, které se vyskytují v potravinách, vodě a našem prostředí.

Nemocem lze zabránit především nikoli léky, které potlačují pouze příznaky a snižují imunitu, ale změnami v životosprávě, detoxikací se snížením účinků toxinů na náš organismus a přirozeným posílením imunity.

Každý z lékařů vystoupí se svým příspěvkem a celá akce bude ukončena diskuzí.

MÍSTO KONÁNÍ: Kinosál, Kino Dlabačov (areál hotelu Pyramida), Bělohorská 24, 16900 Praha

DATUM A ČAS: 16.11.2017 od 16:30 hod.

REGISTRACE: Kapacita přednášky je omezena, proto k registraci prosím pište na e-mailovou adresu office@eccevita.cz (Předmět: Registrace) nebo volejte na číslo 727 869 667 nebo 602 718 827.

CENA: 600 Kč

Pro každého účastníka je připravený dárek a ochutnávka bylinných čajů Tulsi. Těšíme se na vás!

Místo konání akce: Dlabačov, Bělohorská 125/24, Praha
Vstupenky: https://www.eccevita.cz/205-prednaska%3a_vse_o_cholesterolu_toxinech_a_civilizacnich_nemocech
Datum začátku akce: 16. Listopadu 2017 16:30
Datum ukončení akce: 16. Listopadu 2017 20:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0855N 14.3804E

Případné změny si prověřte na webu akce Vše o cholesterolu, toxinech a civilizačních nemocech

Jméno organizátora: Ecce Vita
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce