VVICE / Residents on tour

Akce Zlín

VVICE / Residents on tour
Zábava, párty
Star Club Flip, Zlín
Další akce ve městě Zlín

VVICE / Residents on tour

Jako jediný club ve Zlínském kraji bychom Vám rádi představili Vvice, rezidentní DJs nejlepšího clubu v České Republice, Duplex. Support jim budou dělat DJs Pietri & Dark, Spike & Meyw. Hudební tempo bude udávat kvalitní výběr housové a progressivní hudby.


VVICE:
Nový projekt VVICE vznikl synapsí dvou mladých a talentovaných sourozenců. Hannah & Thomas vystudovali profesionální uměleckou školu na klávesy a svůj hudební talent rozvíjí od svých devíti let. V roce 2008 se jejich hudební rozhled rozšířil o techniku mixování a téhož roku se také začali samostatně objevovat za djským pultem. Postupem času nasbírali cenné zkušenosti, a to zejména díky vystupování na klubových a open air akcích po celé republice. Vzhledem k jejich útlému věku se tedy jedná o zkušenou dvojici, která má ambice stát se uznávaným projektem nejen v rámci České Republiky. Není tedy náhodou, že se stal VVICE rezidentní součástí djského týmu v prestižním clubu Duplex Prague, kde pravidelně vystupují po boku české špičky i zahraničních producentů. Aktuálně se věnují tvorbě vlastní produkce a již brzy se můžeme těšit na jejich první track. Btw...Dvojitá neřest...to je VVICE!


Akční drink:
Red Bull Lime Edition v netradičním spojení s Gin Beefeater


Soutěž:
Sdílej akci na FB a tady do události napiš Star Club Flip a jako dárek od nás dostaneš u vstupu voucher na akční drink. Jeden sdílející bude v průběhu večera vylosován a vyhrává láhev sektu.

Fotoreport z akce.

Vstupné 69 Kč

Místo konání akce: Star Club Flip, Gahurova 5265, Zlín
Datum začátku akce: 25. Listopadu 2016 22:30
Datum ukončení akce: 26. Listopadu 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2244N 17.6605E

Případné změny si prověřte na webu akce VVICE / Residents on tour

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce