Výstava Future Forces 2016

Akce Praha

Výstava Future Forces 2016
Výstavy
PVA EXPO PRAHA - výstaviště Letňany, Praha
Další akce ve městě Praha

Výstava Future Forces 2016

Projekt Future Forces Forum Ministerstvem obrany podporován dlouhodobě a na odborných částech se podílí řada příslušníků resortu. Na stánku Ministerstva obrany a Armády České republiky a venkovní ploše se představí speciální moderní technika například z oblasti zdravotnictví (mobilní hospitalizační jednotka MHJ, vozidlo biologického průzkumu BIOSCAM, polní laboratoř PHEL-2M či zdravotnický kolový obrněný transportér Pandur II), hydrometeorologie (mobilní souprava hydrometeorologického zabezpečení BLESK „A2“), chemické a radiační ochrany (lehké obrněné vozidlo pro chemický, biologický a radiační průzkum S-LOV CBRN, polní převozná chemická laboratoř PPCHL-AL-2/CH), taktický automatizovaný robotický pozemní systém UGV TAROS pro bojovou a logistickou podporu mechanizovaných, průzkumných a speciálních jednotek, bezpilotní prostředek vzdušného průzkumu RAVEN či speciální technika pro předsunuté letecké návodčí.

Největším exponátem výstavy bude vrtulník Mi-171Š, který prošel modernizací ve státním podniku LOM Praha. Tatra Defence Industrial předvede poprvé v ČR speciální operační vozidlo T-KAT. K vidění bude také nejnovější generace dronů a samozřejmě palné zbraně např. od českého výrobce pistolí CZ a pušek LA (M4) LUVO ze Strakonic či PROARMS ARMORY, jež má v programu útočné pušky PAR Mk3 s pístovým systémem. Nebude chybět ani výrobce výbušnin Explosia. Robotické a autonomní systémy představí mimo jiné i VOP CZ. Jihlavan Airplanes a ČVUT ve výstavní premiéře představí unikátní společný projekt ultralehkého dvoumístného letadla. Další projekty, které vznikají na akademické půdě ve spolupráci s armádou, představí Technická univerzita Liberec, VŠCHT a další české vysoké školy.

Hlavní program, na jehož přípravě se podílelo na 400 expertů z NATO a který přivede do Prahy armádní špičky a významné řečníky z celého světa, zahrnuje kongres, tři konference a šest workshopů. Na výstavišti proběhne řada kulatých stolů, bilaterálních jednání a meetingů pracovních skupin NATO.

Vstup na výstavu (vnitřní i venkovní statické a dynamické ukázky) je pro registrované účastníky do 14. 10. 2016 zdarma. Registrace na místě je zpoplatněna částkou 500,- Kč včetně DPH.

Armáda, policie, hasiči a další složky IZS, vězeňská služba, celní správa, civilní zaměstnanci MO, MV a MSP mají vstup na výstavu zdarma bez nutnosti online registrace za podmínky účasti v uniformě nebo po prokázání se služebním průkazem.

Místo konání akce: PVA EXPO PRAHA - výstaviště Letňany, Beranových 667, Praha
Vstupenky: http://www.future-forces-forum.org/?lang=cs
Datum začátku akce: 19. Října 2016 09:00
Datum ukončení akce: 21. Října 2016 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1298N 14.5155E

Případné změny si prověřte na webu akce Výstava Future Forces 2016

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce