WASP - HLUK

Akce Hluk

WASP - HLUK
Koncerty
Další akce ve městě Hluk

WASP - HLUK, Sportovní hala

Americká rocková legenda W.A.S.P. se vrací do ČR! Těšte se na speciální koncert v rámci 25. výročí nejúspěšnějšího alba »The Crimson Idol«!

W.A.S.P jsou živoucí legendou a vedle slavných KISS se řadí k těm kultovním kapelám, na kterých vyrostly a stále ještě rostou celé generace rockerů. W.A.S.P. vznikli v roce 1982 jako jedna z nejtvrdších kapel, které se v té době na americké metalové scéně objevovaly a díky své šokující image, textům a zejména proslulým živým vystoupením se velmi rychle dostali do světového povědomí. Zakladatel a frontman kapely Blackie Lawless byl už rockovým veteránem v době, kdy zakládal W.A.S.P. Kapela se záhy prezentovala svými zuřivě živými koncerty, při kterých Laweless svazuje a týrá polonahé modelky a hází syrové kusy masa do diváků.

Tentokrát to ale bude trochu jiné, W.A.S.P. totiž slaví 25 let od vydání nejúspěšnějšího alba a k této příležitosti vyráží na turné „Re-idolized: The 25th Anniversary of The Crimson Idol“! Tato nahrávka je uznávaná po celém světě a jejího přehrání v plném rozsahu se dočkáte také u nás, a to 24. listopadu ve Sportovní hale v Hluku! A to není vše! První polovinu koncertu budou kromě hitů alba zahrnovat také tři nikdy nevydané písně a druhou polovinu celá kolekce největších hitů vůbec. Nenechte si ujít tento živoucí a stále aktivní americký kult!

Vstupenky si můžete zakoupit na stání před pódiem za 890 Kč a na stání za 690 Kč na www.mastersofrock.cz nebo v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro, TicketArt a TicketStream.

Místo konání akce: Sportovní Hala Hluk, Hluk
Vstupenky: http://www.mastersofrock.cz/
Datum začátku akce: 24. Listopadu 2017 20:00
Datum ukončení akce: 24. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.986N 17.5272E

Případné změny si prověřte na webu akce WASP - HLUK, Sportovní hala

Jméno organizátora: Masters of Rock
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce