Wicked

Akce Ostrava

Wicked
Zábava, párty
Fabric - Ostrava, Ostrava
Další akce ve městě Ostrava

Wicked w/ DJ Wich, Dalyb, Inphy @Fabric

Čerstvé beaty a nová hudba bude diktovat tempo této párty. Hip-hop, trap či grime vykreslí atmosféru pařby, na které zahraje DJ Wich, Dalyb a Inphy. Nečekejte tedy nic jiného než skvělou hudbu, hustou atmosféru a wicked cool zážitky.

DJ Wich
je jednoznačně nejslavnější DJ české hip-hopové scény, který se DJování začal věnovat už roku 1998. Díky kvalitě a rozmanitosti se jeho beaty za ta léta objevily na všech domácích zásadních albech. DJ Wich má na kontě mnoho spoluprací, například s Orionem, Hugem Toxxx, W518, LA4, Rascem, Rytmusem, H16, Vecem či Nironicem. Sám vydal několik alb, například Time IS Now, Hádej kdo…, The Golden Touch či The Chronicles of a Nomad. Pochválit se může vícero oceněními jako Cena Anděl, Dance Music Award, Hudební ceny Óčka, Žebřík Music Awards a Youtube Awards za kanál s největším počtem odběratelů v kategorii hudba. DJ Wich vydal v prosinci album Veni, Vidi, Wich.

Dalyb (SK)
je mladý, ale zato úspěšný producent a šikovný DJ, který ví, jak na dav. Člen skupiny Haha Crew, jehož jméno najdeš i u mnohých spoluprací s rappermi jako Otis, Momo, Delik, Ego či se skupinou Kontrafakt, hodí do publika DJ set vybroušený jako diamant.

Inphy
je producent a DJ z Ty Nikdy labelu s jasně rozpoznatelným stylem a vkusem. Na kontě má, kromě zástupu produkce pro domácí, slovenské a zahraniční interprety (Paulie Garand, Boy Wonder, Otecko, …), také velké množství remixů a instrumentálních skladeb.

21. 1. (sobota)
Start: 22:00 hod.
Vstup: 120 Kč

Partneři: Undg.cz, Program, City.cz, GoOut.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství, Ostrava.in, AtlasCeska.cz, Ostravská kultura

Místo konání akce: Fabric - Ostrava, Plynární 1634/7, Ostrava
Datum začátku akce: 21. Ledna 2017 22:00
Datum ukončení akce: 22. Ledna 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8444N 18.278E

Případné změny si prověřte na webu akce Wicked w/ DJ Wich, Dalyb, Inphy @Fabric

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce