X-Ray Cat Trio

Akce Kolín

X-Ray Cat Trio
Koncerty, Zábava, párty
BAR Pod Hodinama, Kolín
Další akce ve městě Kolín

X-Ray Cat Trio (Vampyre Surf Rock´n´Roll UK), PMH

Pomalu ale jistě se plíží! Potichu a pozvolna tajuplné podzimní počasí prozrazuje blížící se období, kdy se krátí den a prodlužuje noc! Haloween je za dveřmi!
A tak není divu, že se už v tomto čase vynořují z hrobů mrtvý, zombies (nebo chcete-li fexti) a brouzdají mezi námi – živými. Jejich počet se bude stupňovat do doby než se rozsvítí první vydlabané dýně v předvečer před svátkem všech svatých, a kdy se ukáže zda jejich naděje na posmrtný život skončí v nebesích nebo v hrobě!
Máte z toho už teď zamotanou hlavu? A teď si představte, že mezi rozsvícené dýně, čarodějnice, duchy, kostlivce a černý kočky co běhají přes cestu, se navíc přihrnou upíři! To už je pořádná porce představivosti i pro toho nejromantičtějšího romantika!

S těma upírama se to má naštěstí trochu jinak. V rámci evropského turné k nám totiž zavítá neuvěřitelně uvěřitelná kapela z anglického Leedsu X-RAY CAT TRIO hrající Vampyre Surf Rock´ N´ Roll!

„JESTLI SI UJÍŽDÍTE NA SOUNDTRACKU PULP FICTION, X-RAY CAT TRIO VÁS ZARUČENĚ DOSTANOU!“

Nebudeme už dále rozvíjet pohádku o upírech, protože členové kapely upíři rozhodně nejsou. Za to jejich muzika je cítit Vampýrem až až. Upíří halová symfonie v surfové vlnové délce pasující do rockenrollového rytmu = naprosto skvělá troj kombinace, která Vás nenechá sedět na zadku!

Takže ať už jsi upír, zombie, fexit nebo obyčejnej smrtelník, doraž se podívat, jak se hraje stará anglická Rock´ N´ Roll škola naservírovaná tak, že jí vysaješ jak Upír Nosferatu!

Angličanům předskočí další z mrtvých vstávající punková zombie P.M.H. z Brandeysa pospolu s kolínskou punkovou celebritou Johnym D. ;) (http://bandzone.cz/pmh)


VÍCE O X-RAY CAT TRIO ZDE:
https://www.facebook.com/xraycattrio
https://xraycattrio.bandcamp.com
https://twitter.com/thexraycat
https://soundcloud.com/xraycattrio


POZNÁMKA:
V Klubu je zákaz vysávání krve v jakékoli podobě! Ne vždycky se na to dá spoléhat, takže kdo to chce mít posychrovaný vezme si pro jistotu křížek na krk. S česnekem to prosím raději nepřehánějte ;)

Místo konání akce: BAR Pod Hodinama, Legerova 68, Kolín
Datum začátku akce: 17. Října 2016 19:00
Datum ukončení akce: 17. Října 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0264N 15.1999E

Případné změny si prověřte na webu akce X-Ray Cat Trio (Vampyre Surf Rock´n´Roll UK), PMH

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce