Yellow Ribbon Run 2019

Akce Praha

Yellow Ribbon Run 2019
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Yellow Ribbon Run 2019

Připněte si žlutou stužku a poběžte s námi!
Společně přispějeme k prevenci kriminality a větší bezpečnosti ve společnosti. Letos nás čeká rozšířená nabídka občerstvení a bohatý doprovodný program: *fotokoutek *mobilní cela *DJ *výstava *interaktivní zóna pro hosty

V úterý 25.6. je Stromovka naše!
Yellow Ribbon Run aneb Běh se žlutou stužkou je výjimečný projekt, který dává druhou šanci lidem s trestní minulostí. Cílem Yellow Ribbon Run je bořit předsudky a popularizovat téma zaměstnávání osob po výkonu trestu prostřednictvím běžeckého sportu. Poprvé se Yellow Ribbon Run běžel v roce 2016 díky Gabriele Slovákové, ředitelce ženské věznice ve Světlé nad Sázavou, od letošního roku ředitelce věznice v Kuřimi. Připojili jsme se tak k mezinárodní iniciativě, která má svůj původ v Singapuru.

Yellow Ribbon Run 2018 běželo 450 běžců, z toho 25 lidí ve výkonu trestu, 18 lidí s trestní minulostí, 94 manažerů firem, zaměstnanci Vězeňské služby, Probační a mediační služby, Ministerstva spravedlnosti a další. Zapojilo se 45 organizací. Bylo vytvořeno 520 pracovních míst pro vězně a 265 míst pro lidi s trestní minulostí, běhu zúčastnily rodiny vězňů a lidé s trestní minulostí.

Věříme, že Yellow Ribbon Run - uteč předsudkům 2019 tato čísla opět zvýší

Registrace a další informace na www.yellowribbon.cz

#UtecPredsudkum #yrr2019

ORGANIZÁTOŘI:
RUBIKON Centrum
Vězeňská Služba ČR
Probační a mediační služba
RunCzech

clock
Úterý 25. června 2019 v 17:00 až 22:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce