Z Brna do Asie 2: Malajsie a Filipíny

Akce Brno

Z Brna do Asie 2: Malajsie a Filipíny
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

Z Brna do Asie 2: Malajsie a Filipíny

Milovníci asijských zemí, kteří se rádi dozvídají nové informace o svých oblíbených destinacích, se mohou těšit na další pokračování mé 7 mi měsíční cesty aneb z Brna do Asie 2. Podíváme se do dvou dalších zemí Jihovýchodní Asie. Zavítáme do Malajsie. Ukážu Vám nejkrásnější ostrov na kterém, když se nezačnete potápět, tak je jako kdyby jste nikdy v Malajsii nebyly. Podíváme se na krásné čajové plantáže a trek na vrchol Cameron Highlands. Jak snadné je se ztratit v džungli? Do jaké míry funguje stopování v Malajsii? Ochutnáme výbornou "Malay" kuchyň a podíváme se na známé "street art'' na ostrově Penang.

Během dalšího měsíce jsem se vydala prozkoumat Filipíny. Jaké to je být v ''ráji''? Jsou Filipíny opravdu takový ráj, jako když si ho zadáte do vyhledávače GOOGLE a vyskočí na Vás fotky? Co se všechno dá stihnout vidět? Jak se říká: ''již samostatná cesta je odměnou'' tak musím říct, že u Filipín to platí dvojnásobně. Načerpala jsem spoustu dobrých i špatných zkušeností, prožila spoustu pozitivních i negativních zážitků, skončila v noci na ulici bez peněz, kreditní karty, ztratila českou sim-kartu, rozpadly se mi zuby, ohluchla na pravé ucho a nebyla puštěna do letadla. Jak sem si chtěla ze zoufalosti koupit první let zpátky domů, ikdyž mě čekaly ještě dva měsíce cestování? Jaké to je se potápět se žraloky a vidět nejmenší opičky na světě? Co vás může rozbrečet? Nebo pobavit?

Díky bohu jsem přežila i tuto cestu "ve zdraví" a díky tomu byly všechny zážitky o to intenzivnější. Pokud se chceš dozvědět více, přijď ve Čtvrtek 8.3 k Palečkovi, kde se Vám pokusím předat pár komických historek, něco o životě místních, ukážu fotky a místa které neminout.

Budu se těšit na Vaši návštěvu.
______________________________________________________

Vstupné: dobrovolné

Místo konání akce: Živo u Palečka, Koliště 23, Brno
Datum začátku akce: 8. Března 2018 19:00
Datum ukončení akce: 8. Března 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1991N 16.6124E

Případné změny si prověřte na webu akce Z Brna do Asie 2: Malajsie a Filipíny

Jméno organizátora: Mel_way
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce