Za chutí a vůní Skandinávie - Degustační večer

Akce Kutná Hora

Za chutí a vůní Skandinávie - Degustační večer
Vaření, Gastronomie
Vila U Varhanáře, Kutná Hora
Další akce ve městě Kutná Hora

Za chutí a vůní Skandinávie - Degustační večer

Vážení přátelé kvalitní gastronomie a dobrého vína! Na sobotu 29. dubna od 19 hodin pro vás ve Vile U Varhanáře připravujeme další z oblíbených degustačních večerů. Tentokrát se vypravíme za chutěmi a vůněmi Skandinávie. Pevně věříme, že nám bude přát počasí a tak snad, letos poprvé, budeme moci posedět na naší terase s úžasným výhledem na chrám svaté Barbory a do údolí Vrchlice. Mistři kuchaři Karel Polívka a Petr Pavlík vám připraví delikatesy původem ze švédské, norské a islandské kuchyně. Můžete se těšit na chlebové sushi Tunnbröd s lososvým gravlax a koprovým olejem, zvěřinové tataki s avokádem a moruškovým dipem, krémovou polévku z lososa, krevet, slávek, fenyklu a červené papriky a jehněčí hřbet na tymiánu s česnekovou bramborou kaší. Za sladkou tečkou se vydáme až na Island, ze země sopek a gejzírů ochutnáte Skyr creme-brulle s borůvkovým sorbetem. O vinný lístek se postará tradičně sommeliér Aleš Svoboda, s pokrmy chladného severu se budou tentokrát snoubit vína ze slunného jihu, z Itálie a Francie.
Cena pětichodového menu se šesti vzorky vína činí 790,- Kč na osobu, jako obvykle nabízíme účastníkům degustace 20% slevu na ubytování.
Počet míst je omezen, proto prosíme, neváhejte a rezervujte si svá místa na telefonním čísle 327 536 900 nebo e-mailem info@uvarhanare.cz.
Těšíme se na Vás! :-)

Místo konání akce: Vila U Varhanáře, Barborská 11, Kutná Hora
Datum začátku akce: 29. Dubna 2017 19:00
Datum ukončení akce: 29. Dubna 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.947N 15.2647E

Případné změny si prověřte na webu akce Za chutí a vůní Skandinávie - Degustační večer

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno