Základy rostlinného stravování - Pavel Houdek ve Forky's

Akce Brno

Základy rostlinného stravování - Pavel Houdek ve Forky's
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.forkys.cz
Další akce ve městě Brno

Základy rostlinného stravování - Pavel Houdek ve Forky's

Chutnají vám veganská jídla a chtěli byste se tak více stravovat i doma? Uvažujete o přechodu na rostlinnou stravu? Pak je tato přednáška právě pro vás!
V neděli, 5.11., si k nám do Forky's Brno budete moci přijít nejen pro burger nebo superbowl, ale také pro informace o tom, jak si jednoduše a zdravě poradit s rostlinnou stravou. Čtete dále, co pro vás Pavel Houdek chystá! :)

Pavel Houdek: Základy rostlinného stravování
Na přednášce projdeme základy rostlinného stravování po kulinářské i výživové stránce. V první části probereme užitečné rady pro přechod na tento způsob stravování; představíme si méně známé veganské potraviny a alternativy masa (seitan, tofu, tempeh a další) a povíme si o jejich využití v kuchyni i výživových hodnotách. Ve druhé části se seznámíme se základními zásadami vyvážené rostlinné stravy, povíme si o nejčastějších chybách začátečníků a začátečnic a jak se jim vyvarovat. Dostatek času zbude i na odpovědi na vaše dotazy.

Přednášet bude Pavel Houdek, který je veganem 18 let. Celou dobu se v oblasti rostlinného stravování vzdělává, často přednáší a publikuje. Vede web veganka.cz a spoluzaložil Vegan sport club.
Vstupné: dobrovolné

Místo konání akce: Forky's Brno, Jezuitská 1, Brno
Datum začátku akce: 5. Listopadu 2017 17:00
Datum ukončení akce: 5. Listopadu 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1968N 16.6095E

Případné změny si prověřte na webu akce Základy rostlinného stravování - Pavel Houdek ve Forky's

Jméno organizátora: Forky's Brno
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce