Závody dračích lodí "Liberecký drak 2016"

Akce Liberec

Sportovní akce
Přehradní nádrž Harcov, Liberec
Další akce ve městě Liberec

Závody dračích lodí "Liberecký drak 2016"

VIII. Ročník závodů o putovní pohár statutárního města Liberec pod názvem "LIBERECKÝ DRAK" pod záštitou primátora statutárního města Liberce. A závod na 1000 m "VELKÁ CENA WÜSTENROT"

Zůstane v držení pohár nejcennější Pirátům z Benteleru, nebo jej o něj připraví právě Váše skvělá posádka! Opět připravujeme bohatý doplňkový program. Už nyní se můžete těšit! Jako předskokani pojedou v pátek 17.6.2016 od 8 hod.závod základní školy z Liberce nově i z Jablonce N/Nisou o putovní "ZLATÉ ROUNO" ZOO Liberec. Startovné 10.000,-Kč v případě startu ve dvojzávodu s Malou Skálou je startovné nižší.
Liberecký drak se chystá na velké dračí klání a řádně prověří síly posádek. Tři rozjížďky (nejpomalejší se škrtá) a dvě finálové jízdy pro A a B finále, ale hlavně hromadný start vždy dvou posádek ve VELKÉ CENĚ WÜSTENROT! To bude adrenalinový zážitek a doslova boj pádlo na pádlo. Jistě nesmí chybět soutěž o cenu diváků, pozvěte právě vy svoje kamarády a přátelé ať Vaše posádka dostane co nejvíce hlasů! A budou mít na co se dívat neboť bohatý doprovodný program bude celý den a večer na všechny čeká živá kapela, tak tedy dračí párty až do hvězdiček!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Policie CUP 29.6.2024
Hřiště házené TJ Jiskra, Zruč nad Sázavou
Baťova cvička
Spolkový dům, Zruč nad Sázavou