Zažít město jinak 2018

Akce Hranice

Zažít město jinak 2018
Akce pro děti, Slavnosti
Další akce ve městě Hranice

Zažít město jinak

V sobotu 15. září se Hranice poprvé zapojí do celorepublikové pouliční slavnosti „Zažít město jinak“ . Tento den je věnován všem, kteří mají rádi své město a komunitu. Vemte děti i babičky, upečte třeba bábovku nebo prověřte své prodavačské schopnosti na našem blešáku a přijďte se pobavit se svými sousedy!

P R O G R A M :
13:00 – do večerních hodin

10:00 – 12:00 UKLIĎME HRANICE
(Start/Cíl: Zámecká zahrada/Karnola)
Hranice se opět zapojí do úklidu pod záštitou Ukliďme Česko. V dopoledních hodinách se můžete zapojit do úklidu města, jež pořádá spolek Živé Hranice, sraz je naplánován v Zámecké zahradě na 10:00, kdy všechny naplánované trasy (cca 2-3 hod) budou směřovat ke Karnole, kde proběhne poúklidová sešlost.

BENEFIČNÍ BAZAR / SWAP koutek
Zbavte se nepotřebného oblečení, knih a věcí, nebo objevte něco hezkého, co vám doma ještě chybí! Koupí přispějete místní neziskovce TOM HELP, z.s. na pomoc hendikepovaným. Nebude chybět ani SWAP KOUTEK – každý, kdo věnuje ZDARMA nějaký předmět nebo kus oblečení, jež může posloužit někomu dalšímu, si může na oplátku vzít jinou věc pro sebe. V případě zájmu o prodej viz kontakt níže.

WORKSHOP – OPRAVA KOL
Vemte s sebou své kolo a naučte se jej spravovat a správně o něj pečovat. Na místě budou i ukázková kola, pro případ, že kolo necháte doma. Školit vás bude Cykloservis Hranice.

NAKRM SOUSEDA (sousedské občerstvení)
Upečte koláč či bábovku, připravte domácí pomazánku nebo cokoliv co vás napadne a přineste ochutnat svým sousedům. V případě zájmu o prodej/přípravu občerstvení viz kontakt níže.

MONTÍK HRÁTKY PRO DĚTI I BATOLATA
Dětský klub Montík – klubík pro děti i rodiče se postará o zábavu pro nejmenší – budou pro ně připraveny outdoor/indoor aktivity a hry, které prověří jejich šikovnost, rychlost, důvtip i tvořivost a zvídavost.

HUDEBNÍ PROGRAM
Myslíme na všechny generace! V průběhu odpoledne si můžete poslechnout lidovou hudbu i djs. Bude upřesněno.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce