Žehnání motorek & Bikers party 2017

Akce Pelhřimov

Žehnání motorek & Bikers party 2017
Auto Moto, Zábava, párty
Masarykovo namesti Pelhrimov, Pelhřimov
Další akce ve městě Pelhřimov

Žehnání motorek & Bikers party 2017

Zveme Vás na 6. ročník "Žehnání motorek" na Masarykovém náměstí v Pelhřimově. Program od 12:30 hodin určen pro motorkáře (dopoledne soutěžíme s dětmi - "motorkáři dětem od 10:00 hodin"). Opět na vás čekají soutěže o ceny a občerstvení.
Po krátké vyjížďce bude sraz v RS Kletečná, kde budeme pokračovat. Čekají na Vás kapely, tombola, několik soutěží o ceny, občerstvení a zábava. Program bude do pozdních hodin a ubytování je možné v místě. Hlavní výhrou v tombole bude motocykl Benelli na víkend, pokukaz na motoškolu pro středně pokročilé a další spousta cen, které si nesmíte nechat ujít.
Akce je na podporu Nely, dcery jednoho z nás, Motorkáře Tomáše. Nela si prodělala náročnou operaci a chemoterapii po nemoci: Ewingův sarkom pravého femuru. Podpora bude sloužit na léčbu v Jánských lázních a intenzivní rehabilitace odborníkem. Tato léčba však není zcela podporovaná pojišťovnou, tudíž musí být další procedury hrazeny rodičemi. Předběžný odhad na léčebné výlohy a rehabilitaci je 200 – 250 tisíc. Víc informací na letácích v den akce.

Místo konání akce: Masarykovo namesti Pelhrimov, Masarykovo náměstí, Pelhřimov
Datum začátku akce: 20. Května 2017 12:30
Datum ukončení akce: 21. Května 2017 10:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4308N 15.2238E

Případné změny si prověřte na webu akce Žehnání motorek & Bikers party 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce