Zoči Voči 2018

Akce Soběslav

Zoči Voči 2018
Koncerty
Další akce ve městě Soběslav

Zoči Voči - Disco Paluba Soběslav - 29.3.2018

Zoči Voči, jedna z nejznámějších slovenských kapel zavítá poprvé v tomto roce k nám do Čech a rovnou na Soběslavskou Palubu. Přijďte si s náma užít tento jedinečný večer a pořádně se pobavit.
Těšíme se na vás!

Zoči Voči - www.zocivoci.sk/
Tommy Poser - www.tommyposer.cz
Náhodný Výběr - www.nahodnyvyber.cz
DC Radio - www.bandzone.cz/dcradio

Zoči Voči
Kapela vznikla v roku 2004.
Založil ji Michal Žitňanský a Filip Miko.
Zoči Voči je slovenská rocková hudební skupina z Nitry, která ve své tvorbě vychází z hudebních žánrů jakými jsou metalcore, punk, rock a hardcore. Časem tuto směs stylů obohatili o prvky z popu.

Tommy Poser
Kapelu založil po svém dočasném odchodu z kapely zakázanÝovoce kytarista Štěpán Soukup jako svůj sólový projekt. "Skládal jsem po svém odchodu z kapely songy do šuplíku, a jakmile jsme začal pracovat v nahrávacím studiu, pozval jsem kamarády muzikanty a nahráli jsme tenhle šuplík pořádně... Pak už stačilo jen tomu dát jméno" uvedl frontman kapely Štěpán.

Náhodný Výběr
Kapela pod názvem Náhodný Výběr vystupuje od roku 2014. V tomto roce vydala své debutové album Napadla mě melodie, ke kterému byly natočeny dva videoklipy na písně Romantička a Je to jenom hra. V roce 2016 kapela vydala své druhé CD s názvem Láskyplní. Od svého vzniku odehrála přes 200 větších i menších koncertů po celé České republice. Kapelní motto zní: baví nás hrát a za svojí tvorbou si stojíme a věříme v ní. Máme své sny a cíle, za kterými si jdeme. Někdy to jde hůř a někdy líp… ;-).

DC Radio
Psal se listopad roku 2014, když se v Děčíně setkala parta zajímavých a odhodlaných muzikantů - Zoidy (zpěv, kytara, ex Čachochbili a JZD), Vlčis (kytara, ex JZD a Doorface), Coura (baskytara, ex WWS) a Pája (bicí, ex WWS). Už od první zkoušky bylo jasné, že tahle kombinace bude fungovat. Z nových písní je cítit energie a dravost, přesně tím se chce tato skupina prezentovat. Také její název vznikl záhy - kapela se nazývá DCradio.

Místo konání akce: Disco Paluba Sobeslav, Nová 409/II, Soběslav
Datum začátku akce: 29. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 30. Března 2018 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2546N 14.718E

Případné změny si prověřte na webu akce Zoči Voči - Disco Paluba Soběslav - 29.3.2018

Jméno organizátora: Disco Paluba Sobeslav
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
4TENOŘI
Kongresové centrum , Prachatice
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
DK metropol, České Budějovice
LENKA FILIPOVÁ
Městské Divadlo, Prachatice
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Divadlo Frani Šrámka, Písek