Zombie Walk Plzeň

Akce Plzeň

Zombie Walk Plzeň
Zábava, párty
Štruncovy sady, Plzeň
Další akce ve městě Plzeň

Zombie Walk Plzeň

Prohnile vás zveme na další ročník Plzeňského ZombieWalku! Šestý ročník už klepe na dveře. Plzeň opět propadne nákaze a 10. září vypukne nevyhnutelný chaos a apokalypsa. Nemrtví se opět proženou centrem města a budou nelítostně požírat zbylé přeživší.

Sejdeme se jako vždy u Sokolovny ve Štruncových Sadech vedle fotbalového stadionu Viktorie Plzeň. Akce je zdarma a není třeba žádné registrace.

Program je následující:
Začátek akce: 12:00
Začátek pochodu: 16:00

Nenechte si tuto tradiční událost ujít, protože i letos se můžete těšit na přestřelku s vojáky a místní „domobranou“. Také na karanténní zónu s doktory, anebo drobné překvapení, které chystáme. Na místě bude stánek našeho bratrského projektu Mystery Art Production, kde bude několik profi maskérů líčit zombie masky a vy budete mít jedinečnou možnost se jich na cokoliv ohledně líčení zeptat! Na vyplnění dalšího volného času si můžete zahrát zombie hry nebo náš zombie kvíz. Na konci pochodu vyhlásíme 2 nejlepší zombie masky, které od nás dostanou drobnou odměnu. Neponechávejte tedy přípravy náhodě!

Na místě bude jako každý rok maskérna za drobný poplatek 100-200 korun dle složitosti maskování. Maskérna bude končit 30 minut před zahájením pochodu, aby se i naši maskéři připravili na pochod. Proto, prosíme, přijďte včas aby se dostalo na všechny.



Změna termínu a místa konání vyhrazena.

Místo konání akce: Štruncovy sady, Štruncovy sady 3, Plzeň
Datum začátku akce: 10. Září 2016 12:00
Datum ukončení akce: 10. Září 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7499N 13.3849E

Případné změny si prověřte na webu akce Zombie Walk Plzeň
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce