Zpatra 2017 improv festival (warm-up)

Akce Praha

Zpatra 2017 improv festival (warm-up)
Festivaly
Další akce ve městě Praha

Zpatra 2017 improv festival (warm-up)


Zpatra - festival improvizace společně s cross][clubem připravili pro druhý ročník festivalu speciální, warm-upový improvizační event.
Ve specifickém prostoru půdy crossu se objeví umělci, pro které je improvizace spíš než finální divadelní formou princip tvorby - ohledávání tématu - výzkumu - hledání hranic a cesty k jejich překročení.
Výsledky a metody své dlouhodobé práce a výzkumu předvede český soubor Loco:Motion Company a polská tanečnice a choreografka Małgorzata Haduch.
Součástí večera bude i diskuze, jak skrze tanec a taneční expresy uchopit téma - jakým způsobem vést dialog a jak skrze pohyb odkrývat skryté.

Více informací: TBA

Dobrovolné výstupné.

hlavní event: https://www.facebook.com/events/1508232515932153/
http://zpatra.cz/

____________
][ english info ][

Zpatra - festival improvizace together with cross][club prepared a special warm-up improvisation event for the second year of the festival.
In a specific space of the Attic at cross club, there will be artists presented for whom improvisation is more than the final theatrical form, but rather the principle of creation - the exploration of the subject - the research - the search for borders and the way to overcome them.
The results and methods of long-term work and research will be performed by the Czech ensemble Loco:Motion Company and Polish dancer and choreographer Małgorzata Haduch.
Part of the evening will be a discussion of how to get to the theme through dance and movement expressions - how to lead a dialogue and how to uncover the hidden.

More info: TBA

Voluntary outrance

main event: https://www.facebook.com/events/1508232515932153/
http://zpatra.cz/

Místo konání akce: cross][club, Plynární 1096/23, Praha 7, Praha
Datum začátku akce: 14. Října 2017 20:00
Datum ukončení akce: 14. Října 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1082N 14.4432E

Případné změny si prověřte na webu akce Zpatra 2017 improv festival (warm-up)

Jméno organizátora: cross][club
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce