Zvěřinové Nehody: Nekorektní Ples

Akce Zlín

Zvěřinové Nehody: Nekorektní Ples
Taneční zábavy a plesy, Zábava, párty
Další akce ve městě Zlín

Zvěřinové Nehody: Nekorektní Ples

Zakončete letošní plesovou sezónu v nekorektním stylu!

V pátek, 9. 2., se ve Zlíně chystá uspořádat svou první akci právě vznikající spolek Zvěřinec. Členové Zvěřince jsou rodáci zlínského kraje, kteří se po letech strávených napříč kulturním spektrem různě po republice vrací domů. Uskuteční tak uspořádáním svých prvních Zvěřinových nehod, alternativního plesu, ověnčeného nejbizarnějším lajnapem, jaký Zlín v poslední době zažil.

Tato akce vykopává budoucí sérii Zvěřinových hodů i nehodů v naivně prosté touze náš rodný kraj udělat trochu víc kulturně otevřenější, zajímavější a vyhledávanější.

Na prvních Zvěřinových nehodách se mimo jiné můžete těšit na interprety českoslovácké vrádiutoneuslyšíte klubové scény:

12:PIET
Balkánská dechovka bez dechů z nedalekej Nivnice už hrála všadymožně a kdekomu. Navzdory tomu, že loni vydali už bůhví kolikátou desku, přijede toto zhmotnění nejdivočejších snů Jury Pavlicy do Zlína vůbec poprvé.

http://bandzone.cz/12piet

DIZZCOCK & VJ KOLOUCH
Osvědčená dvojice zajišťující netradiční audiovizuální zážitek. Dizzcocka, který za svoji druhou deskou „Elegy of Unsung Heroes“ získal multižánrovou cenu Vinyla v kategorii Album roku, čeká premiéra v jeho rodném městě. S ním do Zlína dorazí výtvarník, ilustrátor a vizuální umělec Jan Šámek aka VJ Kolouch. Masopustní dystopická vize budoucnosti.

https://redforcolourblind.bandcamp.com/album/elegy-of-unsung-heroes
https://vimeo.com/user762508

dovolena narkotika
Parta stará jak punk rock na Vsetíně si odpočine od nahrávání desky a zahraje svůj první letošní koncert. Pokud se budou držet loňského modelu tak letos zažijeme už jenom jeden. Jejich debutová deska „Můžeš za to ty“ z roku 2005 nastartovala nejednu kapelu a ty další taky.

http://bandzone.cz/dovolenanarkotika

No.c
Zvukově-rytmicko-kompoziční instrumentální experiment s post-hardcore kořeny se po roce vrací do Zlína. Lukovsko-Pražská dvojice loni vydala debutové album „I“ a stojí za hudbou k filmu „Na konci zaří“.

https://numberoftheconcert.bandcamp.com/releases

VSTUPNÉ - 100,- Kč

Místo konání akce: Stará sokolovna, Sokolská, Zlín
Datum začátku akce: 9. Února 2018 19:00
Datum ukončení akce: 10. Února 2018 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2335N 17.6831E

Případné změny si prověřte na webu akce Zvěřinové Nehody: Nekorektní Ples

Jméno organizátora: Zvěřinec
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce