Gorgon City (UK)

Akce Praha

Gorgon City (UK)
Koncerty, Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

Gorgon City (UK) dj set @ROXY

ROXY 19. 5. 2017, open 23:00
Gorgon City dj set (UK)
Support: TBA

Předprodej: 300 czk + popl.
NoD: 320 czk
GOOUT: https://goout.net/cs/listky/gorgon-city/ygbb/
TPRO: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2081692-gorgon-city.html
MY ROXY: http://my.adamapp.com/download/5569?lang=cs

Předprodej začíná ve čtvrtek 9. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté I v ostatních předprodejích.

2 muži, jedna mise - Gorgon City, londýnské producentské duo, kterému vděčí britské, ale i světové žebříčky za několik dnes už nesmrtelných tanečních hitů. Jejich mise je dobýt svět šikovným propojením melodické house music s živelností UK garage, vše okořeněno o špetku soulu či urban music. Teprve po 3 letech existence je tato mise téměř na vrcholu. 19. května se poprvé představí českému publiku v energickém dj setu.

Od založení projektu Gorgon City dvojicí Kye (Foamo) a Matt (RackNRuin) uběhly 4 roky a jejich krátká kariéra od té doby nabrala raketovou rychlost. Desítky singlů, které uspěly jak komerčně, tak i na parketech klubů od LA po Tokyo a největších světových festivalech, kopírují úspěch labelu Black Butter Rec, kterému kromě Gorgon City napomohli i jejich parťáci Rudimental.

Studiovým vrcholem bylo album Sirens (2014), které obsahovalo mnoho zajímavých hostů včetně Katy B, Maverick Sabre nebo MNEK a především řadu úspěšných singlu v čele s jako Ready For You Love nebo Imagination. Na rok 2017 ohlásili Gorgon City druhé studiové album s názvem Kingdom. První singl All Four Walls je venku a jsme si jistí, že další nový materiál vyzkouší Nye a Matt právě v květnu v Praze. Buďte u toho!

-EN-
Since the coming together of Kye (Fomao) & Matt (Rack’n’Ruin) in 2012 things have snowballed at a barely comprehensible rate for Gorgon City. Signed to the mighty black butter records, the beginning of Gorgon City coincided with the label's explosion into the mainstream, spearheaded by label mates Rudimental. While working on their second LP release, they tour the globe with an insatiable appetite, winning over crowds with their DJ sets and full live show from Ibiza to Tokyo, hitting every major music festival across UK, Europe and n. America along the way. 19th May is the date of their Czech first evet show. The first batch of a limited number of tickets is on sale via MY ROXY for discounted price (first 24hours).

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/gorgon-city/ygbb/
Datum začátku akce: 19. Května 2017 23:00
Datum ukončení akce: 20. Května 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce Gorgon City (UK) dj set @ROXY

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SANDRA (DE)
Kongresové centrum Praha, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha