Into It. Over It. / USA

Akce Praha

Into It. Over It. / USA
Koncerty
Café V lese, Praha
Další akce ve městě Praha

Into It. Over It. / USA + support: Tancred / USA

"Weissův smysl pro pop vysoko vyčnívá nad plácáním do kytar, změnami tempa a strouhanými vokály jeho vrstevníků ." - Pitchfork

“Podívejte se na Evana Weisse. Doslova se na něj podívejte, je to krásný člověk.” - Noisey/VICE

“Nad touhle hudbou se rozplynete, zamilujete se do ní a ona vám pak zlomí srdce” - USA TODAY

"Evan je jedním z nejpřekvapivějších skladatelů s kterými jsem kdy spolupracoval. A je to také nejlepší kytarista, s kterým jsem kdy byl v jedné místnosti. Nepřeháním.." - John Vanderslice

"Standards je naprostý úspěch." - Kerrang

"Taková krása nepotřebuje škatulku." - Rock Sound
Into It. Over It., jinak chicagský rodák Evan Weiss, představil svůj nový videoklip k písničce 'No EQ', jedné z nejvíc okamžitě působivých skladeb z jeho nového třetího alba Standards (Triple Crown Records).

Po kritikou skvěle přijatém albu Intersections z roku 2013 bylo nové album Standards nahráno a produkováno Johnem Vanderslicem (Spoon, Mountain Goats, Death Cab For Cutie) v jeho Tiny Telephone Studios v San Francisku. Deska byla nazvána “ fantastickým albem” časopisem Stereogum a pochválena dalšími tiskovinami a servery jako Spin, Noisey, Pitchfork, Brooklyn Vegan a USA Today.
Standards je třetí “oficiální” album Into It. Over It. Vzniklo v chatě ve Vermontu a bylo nahráno v San Francisku. Na albu se prolíná post-punk s elektrickým klavírem Rhodes, ambientní post-rock s jazzovými motivy a kytarové vyhrávání s ostrým zkreslením.

Weiss aktuálně oznámil plán svého turné s celou kapelou po Británii, Holandsku, Belgii, Německu a České republice. Během svých tří koncertů v Británii Weiss zahraje speciální set pokrývající většinu z jeho tří alb (Standards, Intersections a Proper) a skladeb z jeho několika EP a málokdy hraných písniček. I v Praze zahraje Weiss průřez svoji tvorbou.

Jako support se představí Tancred.

Vstupenky na koncert Into It. Over It., který se koná 9.listopadu od 19.30 v pražském Café V lese jsou k zakoupení za 213,- Kč na www.goout.cz. Na místě v den koncertu pak za 250,- Kč.

Více info:

www.intoitoverit.com
www.facebook.com/intoitoverit
www.cafevlese.cz
www.facebook.com/cafevlese
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Místo konání akce: Café V lese, Krymská 12, Praha
Vstupenky: https://goout.cz/cs/listky/into-it-over-it/fho/
Datum začátku akce: 9. Listopadu 2016 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0714N 14.4485E

Případné změny si prověřte na webu akce Into It. Over It. / USA + support: Tancred / USA

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce