Janoušek-Wróblewski Quartet

Akce Hradec Králové

Janoušek-Wróblewski Quartet
Koncerty
Další akce ve městě Hradec Králové

Janoušek-Wróblewski Quartet

Janoušek-Wróblewski Quartet

Nový projekt dvou bývalých dlouholetých spoluhráčů z kapely Mocca Malacco, kteří se po letech opět dali dohromady. Akustický kvartet ve složení trombón, alt saxofon, kontrabas a bicí ve skladbách z dílny všech členů tohoto tělesa kombinuje vlivy new orleans, soul jazzu, newyorské downtown scény, free jazzu, rocku a bůhví čeho ještě.V jejich hudbě je přítomný humor, volná improvizace a téměř neúnosné množství energie.



Štěpán Janoušek

Je mimořádně talentovaný hudebník, který působí jako trombónista, zpěvák a v současné době rovněž vyučuje trombón na Konzervatoři Jaroslava Ježka. Účinkuje ve vokálním sextetu Skety, Concept Art Orchestra nebo v duu MarZ. V roce 2008 vyhrál v soutěži Junior Jazz cenu pro nejlepšího sólistu a v roce 2014 zvítězil v soutěži J. J. Johnson Competition, pořádanou Mezinárodní trombónovou asociací.

Michal Wróblewski

Je skladatel a saxofonista, který vede několik projektů v Čechách a v Norsku, kde vystudoval Norwegian Academy of Music.Pro všechny své kapely také píše hudbu a účinkuje s nimi po celé Evropě i mimo ní. Mezi jeho hlavní projekty patří E Converso, Kiap, Michal Wróblewski Ensemble nebo Swomp. Deska jeho kapely E Converso - Konspirační Melodie byla českými kritiky označena jako jedno z nejlepších jazzových alb roku 2014.

Miloš Klápště

Mladý a nesmírně univerzální hudebník se v posledních letech stal jedním z nejvyhledávanějších basistů na české scéně. Působí například v kapele Richarda Mullera, Voila nebo Fehero Rocher
zpěvačky Sisy Feherové.

Jan Chalupa

Originální bubeník s nezaměnitelnou energií, působí v různých uskupeních napříč žánry, například: E Converso, Talaqpo, Voila, Jananas atd.

Místo konání akce: Kraft, Pospíšilova 281, Hradec Králové
Datum začátku akce: 5. Září 2017 20:00
Datum ukončení akce: 5. Září 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2145N 15.8452E

Případné změny si prověřte na webu akce Janoušek-Wróblewski Quartet

Jméno organizátora: Kraft
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
MUZIKÁLY NARUBY
Zámek Hrádek u Nechanic, Hrádek
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové