Loadstar, BTK, Daxta MC

Akce Praha

Loadstar, BTK, Daxta MC
Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

Loadstar, BTK, Daxta MC @ROXY

Roxy, 16.6., open 23:00
LOADSTAR (RAM/UK), BTK (VIRUS/UK), DAXTA MC

support djs: Rudeboy (shadowbox), Akira (let it roll)
2nd stage: Panorama, PJ

predprodej: 250 czk + popl.
NoD: 260 czk
GoOut: https://goout.net/cs/listky/loadstar+btk+daxta-mc/sfeb/
Ticketpro: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2112796-loadstar-btk-daxta.html


Na červen chystá ROXY velkou DnB noc se dvěma headlinery. Bristolská dvojice Xample a Lomax kombinuje v projektu Loadstar to nejlepší z obou individualit, od liquid funku přes kvalitní mainstream až po tvrdší polohy. Druhým headlinerem, který nepochybně za decky přitvrdí bude brazilský hudební chameleón a špičkový producent BTK. Celou nocí provede Daxta MC a doplní český support.

Jistě znáte klasické řecké přísloví „Celek je víc než jen součet jeho částí“. V případě Loadstar to platí dvojnásob. Loadstar jako společný projekt úspěšných producentů Xample a Lomaxe funguje od roku 2010 a obratně balancuje mezi elegantním liquid funkem (Stepped Outside) a kvalitním mainstreamem jako např. track Refuse To Love. Výjimkou u Loadstar nejsou ani tvrdší polohy jako v případě šlapavého Bomber. Loadstar přenášejí svůj technický um a preciznosti i do dj setů, při kterých kombinují nejnovější djské technologie a výsledkem jsou jejich nezapomenutelné „4 hands“ sety.
Tvrdší část noci bude kralovat brazilský dj a producent BTK, který za svou kariéru vydával po několika labely Renegade Hardware, Shogun nebo Playaz, ale domov našel až ve Virus Records, navíc si v roce 2010 založit i vlastní label Dutty Audio. BTK je známý nejen plodnou spoluprací se švýcarským Optivem - Zero Tolerance, ale i vlastní produkcí a remixy např. Galactic od Philip TBC. 16. června představí ROXY velmi silný line up představující drum&bass ve všech jeho barvách a příchutích, buďte u toho!

-EN-
Most of you will have heard the ancient Greek phrase “The whole is more than the sum of its parts” Loadstar is a perfect modern example of that wisdom. Made up of Gavin Harris and Nick Hill, formerly and respectively known to the world of drum & bass as Xample and Lomax, this duo has surpassed the highest expectations in recent years by fusing their individual styles and creating a pioneering sound that imbues club dance floors. The second headliner of the night BTK is a musical chameleon that spreads from alternative bass to banging neuro tracks with Optiv or Maztek. 16th June will present huge line up covering all colours and delights of drum&bass.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/loadstar+btk+daxta-mc/sfeb/
Datum začátku akce: 16. Června 2017 23:00
Datum ukončení akce: 17. Června 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce Loadstar, BTK, Daxta MC @ROXY

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha