Sextile / USA

Akce Praha

Sextile / USA
Koncerty
Web organizátora:
www.dsmacku.com
Další akce ve městě Praha

Sextile / USA

Sextile jsou dnes již známým jménem v losangeleském undergroundu a od roku 2015, kdy vznikli, si získali mnoho fanoušků a vydobyli slušné renomé. Tahle původně čtyřčlenná, dnes tříčlenná kapela revolučním způsobem kombinuje syrovou energii punku sedmdesátých let a sofistikované strukturální prvky post-punku a synthwave let osmdesátých.

Sextile debutovali albem A Thousand Hand, na kterém představili svůj typický sound temného a primitivního rock n’ rollu, energickou směs surf punku, raného industriálu a post-punku se zkresleným kytarovým feedbackem a jednoduchým rytmem bicích.

Jejich druhé album Albeit Living je výrazně politické, odrážející stav současného světa. Ve srovnání s deskou A Thousand Hands.je v popředí syntezátor. Desetipísňové album vás ihned vtáhne svým techno beatem, šlehy syntezátoru a vazbením. Z hudby slyšíme vliv kapel jako The Jesus & Mary Chain, Cabaret Voltaire, Public Image Ltd., D.A.F. a Section 25. Obě alba vyšla na labelu Felte.

Sextile 13.února vystoupí v pražském klubu Café V lese. Vstupenky za 200 Kč v předprodeji na www.GoOut.cz, na místě v den koncertu za 250 Kč.

Více info:

www.facebook.com/sextileband
www.instagram.com/sextileband
www.cafevlese.cz
www.facebook.com/cafevlese
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Místo konání akce: Café V lese, Krymská 12, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/sextile/dppb/
Datum začátku akce: 13. Února 2018 19:00
Datum ukončení akce: 13. Února 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0714N 14.4484E

Případné změny si prověřte na webu akce Sextile / USA

Jméno organizátora: D Smack U Promotion
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce