Swingové Vánoce s JH Big Bandem

Akce Hradec Králové

Swingové Vánoce s JH Big Bandem
Koncerty
KLICPEROVO DIVADLO Hradec Králové, Hradec Králové
Další akce ve městě Hradec Králové

Swingové Vánoce s JH Big Bandem a jeho hosty

Srdečně Vás zveme na další vánoční koncert JH Big Bandu. Jako již tradičně se můžete těšit na výjimečné hosty. Tentokráte jimi bude mladá talentovaná zpěvačka Martina Bárta a zpěvák Tomáš Savka (viz níže). Uslyšíte samozřejmě i své oblíbené zpěvačky a zpěváky, kteří s naším big bandem pravidelně vystupují. Prodej vstupenek bude v předprodeji Kliceprova divadla i na internetu zahájen 3.10. 2016.

Martina Bárta je velmi talentovaná mladá zpěvačka která disponuje velkým hlasovým fondem, pěveckou technikou, výborným jazzovým cítěním a improvizační invencí. Martina Bárta studovala hru na lesní roh a zpěv na hudebním gymnáziu Jana Nerudy v Praze a na pražské konzervatoři. V současné době studuje na Universität der Künste - Jazz Institut Berlin. Spolupracuje také s Big Bandem Felixe Slováčka a ztvárnila hlavní ženskou roli "Lady Marianne" v úspěšném muzikálu "Robin Hood". Podílela se také na úspěšném projektu Sinatrology, který připomínal sto let od narození Franka Sinatry.

Tomáš Savka je výborný zpěvák, který účinkuje v mnoha muzikálech, z nichž nejslavnější jsou bezesporu Jesus Christ Superstar, Dracula, Pomáda, Robin Hood, Evita nebo Romeo a Julie. Za roli Che v muzikálu Evita získal CENU THÁLIE v oboru opereta muzikál a jiný hudebně dramatický žánr. Tomáš Savka účinkuje s mnoha big bandy, jako jsou např. Golden Big band Prague, Big Band Felixe Slováčka, Orchestr Karla Vlacha a další.

Místo konání akce: KLICPEROVO DIVADLO Hradec Králové, Dlouhá 99/9, Hradec Králové
Vstupenky: http://hkpoint.cz/index.php/component/ticketseller/events/20161218/day/filtered
Datum začátku akce: 18. Prosince 2016 19:30
Datum ukončení akce: 18. Prosince 2016 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.2109N 15.8342E

Případné změny si prověřte na webu akce Swingové Vánoce s JH Big Bandem a jeho hosty

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové