Zahradní slavnost kulturního jara

Akce Praha

Zahradní slavnost kulturního jara
Festivaly, Zábava, párty
Web organizátora:
www.de-tsch.eu
Další akce ve městě Praha

Zahradní slavnost kulturního jara

V uplynulých měsících se konalo v rámci festivalu Česko-německé Kulturní jaro 2017 v České republice a Německu více než 300 akcí. Společně vysílají výrazný signál o zdárně se rozvíjejících česko-německých kulturních vztazích na všech úrovních. To chceme společně oslavit. Srdečně vás zveme na zahradní slavnost v Paláci Žofín na Slovanském ostrově.

Na jevišti zahradního pavilonu vás očekává pestrý hudební program, který přinese nejenom ochutnávku z hudební části programu kulturního jara: Pěvecký sbor Úštěk, jodlerka Doreen Kutzke z berlínského Kreuzbergu nebo jazzová kapela Martina Feča a DJ z Prahy a Berlína. Nechte se překvapit naším týmem gastrokaravanu Rixbox CZ a jeho kávovými specialitami z berlínského Neuköllnu.

Česko-německé Kulturní jaro 2017 je přeshraniční kulturní iniciativa a hlavními organizátory jsou Německé velvyslanectví v Praze, Goethe-Institut Prag, Česko-německý fond budoucnosti/ Deutsch-Tschechischer Zukunftsfonds a Česká centra v Berlíně a Mnichově ve spolupráci s Ministerstvem kultury a Ministerstvem zahraničních věcí České republiky.

***
Sommerfest des Kulturfrühlings

In den vergangenen Monaten fanden im Rahmen des Deutsch-Tschechischen Kulturfrühlings in Tschechien und Deutschland über 300 Einzelveranstaltungen statt. Zusammen ergeben sie ein starkes Signal der deutsch-tschechischen Kulturbeziehungen, die auf allen Ebenen gedeihen. Das wollen wir gemeinsam feiern. Deswegen laden wir Sie am 29.6. ab 17 Uhr herzlich ein zu einem Fest im Garten des Palais Žofín (Slovanský ostrov).

Auf unserer Gartenbühne erwartet Sie ein vielfältiges musikalisches Programm, das Ihnen einige Kostproben aus dem musikalischen Programm des Kulturfrühlings und mehr bringt: vom Sängerchor Úštěk, über die Kreuzberger Jodlerin Doreen Kutzke bis hin zur Fečo Jazz Band und und DJs aus Prag und Berlin. Zudem überrascht Sie unser Rixbox-Team mit Neuköllner Kaffeespezialitäten aus Berlin.

Místo konání akce: Palác Žofín, Slovanský ostrov 226, Praha
Datum začátku akce: 29. Června 2017 17:00
Datum ukončení akce: 29. Června 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.079N 14.4128E

Případné změny si prověřte na webu akce Zahradní slavnost kulturního jara

Jméno organizátora: Kulturní jaro 2017
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce