10 let Queenie + orchestr a sbor

Akce Brno

10 let Queenie + orchestr a sbor
Koncerty
SONO Centrum, Brno
Další akce ve městě Brno

10 let Queenie + orchestr a sbor

Letošní rok je bohatý na nejrůznější jubilea. Kapela Queen slaví 45 let, Freddie Mercury by se dožil 70 let a my oslavíme naše 10. výročí. Ku těmto příležitostem jsme se pro Vás rozhodli přichystat veliké představení a to v nejmodernějším tuzemském hudebním klubu.

Suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice a jedna z nejlepších Queen tribute kapel na světě. Precizní ztvárnění písní této legendy světového rocku v původních aranžích a tóninách, absolutní technická dokonalost a perfekcionismus. To vše jsou QUEENIE v čele se zpěvákem Michaelem Kluchem, kteří se do Brna vrací s unikátním představením, jehož hosty budou celosvětově uznávaný Československý komorní orchestr Praha a cenami ověnčený pěvecký soubor Dětský sbor Brno.

Zavítejte na originální koncert špičky revivalového žánru, která právě na tomto vánočně laděném vystoupení oslaví 10 let svého působení.

http://www.cskopraha.cz/
http://www.dsbrno.eu/

Místo konání akce: SONO Centrum, Veveří 113, Brno
Vstupenky: https://goout.cz/cs/koncerty/queenie-s-ceskoslovenskym-komornim-orchestrem-praha/avejb/#%22T%22:%223.12.2016_19:30%22
Datum začátku akce: 3. Prosince 2016 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.2097N 16.5888E

Případné změny si prověřte na webu akce 10 let Queenie + orchestr a sbor

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce