10. veletrh sportovních potřeb a vybavení Sport Expo 2016

Akce Praha

Veletrhy
VÝSTAVIŠTĚ PRAHA - HOLEŠOVICE , Praha
Další akce ve městě Praha

Sport Expo

Sport, adrenalin a zábava pro každého, to vše bylo k vidění i vyzkoušení na veletrhu SPORT EXPO! 9. ročník třídenního veletrhu sportovních potřeb a vybavení se konal ve dnech  30. 4. až 2. 5. 2015 na Výstavišti v pražských Holešovicích. 

Veletrh SPORT EXPO navštívilo v těchto dnech 34.489 návštěvníků všech věkových kategorií. Doprovodný program veletrhu byl maximálně atraktivní a vhodný pro celé rodiny.  V pátek se uskutečnil dětský boulderový závod „Boulder Bambini“ pro děti od 6 do 16 let a v sobotu  3. kolo Rock Point Českého poháru v boulderingu. Kromě neuvěřitelných lezeckých výkonů měli návštěvníci také možnost vyzkoušet bouldering přímo na místě. Pro děti zde byla připravena i menší lezecká stěna s klouzačkou, zorbing fotbal, hokejbal, judo, karate i velmi oblíbený NERF.

Letos se také konala soutěž smíšených dvojic v CrossFit, bylo možné vyzkoušet Street Workout a nechyběla divácky velmi oblíbená soutěž Pole Battle League - klání v pole dance & fitness, kdy dvojice akrobatických tanečnic a tanečníků soupeřila o nejlepší umístění v národním i mezinárodním žebříčku.

Dále se v pátek uskutečnil závod GIGATHLON TOUR 2015 a v sobotu nechyběla již tradiční Psí procházka.

Špičkové zboží  za akční veletržní ceny nabídlo kolem stovky českých i zahraničních vystavovatelů, například ADIDAS, AMER SPORTS, ASICS, BAGO SPORT, CEP, COMPRESS SPORT, CRAFT, DIADORA, ECCO, ERAWAN, GARMIN,  MIZUNO, MOOSE, NUTREND, REEBOK, SALMING, SCOTT, SIGG, SILVINI, SPORTISIMO, SWEEP, VIVOBAREFOOT a mnozí další.

Zde malá ochutnávka z veletrhu.

Všem vystavovatelům i návštěvníkům děkujeme za účast a těšíme se příští rok.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FlerMarket Kolín
:Městský společenský dům v Kolíně, Kolín