100 let fotbalu v Hranicích

Akce Hranice

100 let fotbalu v Hranicích
Sportovní akce
Další akce ve městě Hranice

100 let fotbalu v Hranicích

Nejvýznamnější sportovní akce roku 2019!

U příležitosti oslav 100 let (1919 – 2019) organizovaného fotbalu v Hranicích, zveme do areálu SK Hranice nejen současné a bývalé hráče, trenéry a funkcionáře, kteří klubem v jeho dlouhé historii prošli, ale také všechny fanoušky, partnery, rodiče a širokou veřejnost.

Přijďte společně s námi oslavit tohle jubileum a užít si den plný sportu, hudby, zábavy, dobrého jídla a pití, včetně pestrého programu jak pro dospělé, tak pro děti i teenegery. To vše za účasti nejen členů SK Hranice, ale také za účasti významných hostů a známých jmen.

Sobota 15.6.2019
Stadion SK Hranice
Od 14 hodin

Program

V rámci programu se můžete těšit na dvě fotbalová utkání, o které se postará současné A mužstvo doplněné odchovanci SK Hranice, kteří jsou držitelé několika českých i zahraničních ligových titulů a pohárů. Fotbalisti, kteří důstojně reprezentovali a stále reprezentují město Hranice jako například Michal Frydrych, Josef Hoffmann, Tomáš Čáp, Lubomír Kubica, Petr Sedlák, Jakub Rolinc, Petr Vavřík nebo Dominik Smékal. Tito hráči nastoupí do symbolického přátelského utkání proti týmu složeného se známých osobností nejen z oblasti sportu, ale také z oblasti herectví nebo hudby.

Následovat bude zápas starší generace hráčů SK Hranice proti partnerskému polskému městu Konstancin – Jeziorna. V přestávce mezi poločasy jednotlivých utkání představíme naše nejmenší naděje, práci trenérů a nově založený tým ženského fotbalu.

Po sportovní části se můžete těšit na tři hudební vystoupení. Mladou a talentovanou skupinu ATMO společně se zpěvákem Jakubem Děkanem, velmi oblíbeného zpěváka MARKA ZTRACENÉHO se svou kapelou a jako poslední zahraje "místní" skupina TRAKTOR, která je i autorem hymny SK Hranice.

Myslíme i na děti, pro které bude na tréninkovém hřišti (umělé trávě) připraven doprovodný program se spoustou zábavných fotbalových atrakcí, her a soutěží. Tyto atrakce budou ZDARMA přístupné nejen dětem, ale i dospělým. Těšit se můžete na skákací hrady, fotbalové rodeo, malování na obličej, vysokozdvižný jeřáb a spoustu dalšího.

Součástí celé akce bude také k vidění část expozice výstavy 100 let kopané v Hranicích, která bude zahájena 28. února 2019 na Staré radnici.

Akce bude zakončena půlnočním ohňostrojem a následnou afterparty.

Vstupenky je možné zakoupit v Informační kanceláři města Hranice, v restauraci Gól na stadionu SK Hranice (během domácích utkáních) nebo online přes Ticketstream (http://bit.ly/100letfotbalu). Vstupenky v předprodeji pouze za 200,- Kč. Děti do 14 let včetně mají vstup zdarma.

Tuto akci pořádáme ve spolupráci s produkční agenturou DB Angel Production.

Těšíme se, že právě s Vámi oslavíme naše výročí!

15. 6. v 14:00 až 16. 6. v 2:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnický běh
hřiště pod kostelem, Úvaly
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
Olympijský běh
Valašské Klobouky
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto