16. Dětský super den v Pardubicích 2017

Akce Pardubice

16. Dětský super den v Pardubicích 2017
Akce pro děti, Den dětí
Další akce ve městě Pardubice

16. Dětský super den v Pardubicích

VZP ČR je již tradičním partnerem největšího dětského dne v Pardubickém kraji, který se koná 3. června 2017 v areálu Dostihového závodiště v Pardubicích.

16. Dětský super den nabídne i letos atraktivní program: vystoupení Michala Nesvadby nebo Klauna Ferdy. Chybět nebude taneční studio Hroch, taneční vystoupení dětí ze Speciální školy Svítání nebo dětského domova, divadelní pohádky, šermíři, ukázky hasičského záchranného sboru a další.

Pro děti je připraveno více než 20 zajímavých soutěžních stanovišť, na kterých mohou sbírat body a ty pak vyměnit za sladké odměny. Navíc se mohou zapojit do slosování o atraktivní dárky.

Doprovodný program nabízí mnoho atrakcí - skákací hrady, houpačky, zoo koutek, IQ park a studijní centra, malování na obličej, tetování, projížďky na koních po trase Velké pardubické a mnoho dalšího.

Přijďte si hrát a strávit sobotu 3. června plnou smíchu a zábavy. Zveme vás k soutěžnímu stanovišti VZP ČR, kde si můžete vyzkoušet hod na kroužky nebo žebřík. Pro dospělé návštěvníky je připraveno bezplatné měření tělesných hodnot výživovým poradcem Klubu pevného zdraví ze společnosti Nutristyl.

Brány dostihového závodiště se otevřou v 10 hodin, vylosováním dárků z tomboly bude akce v 18 hodin ukončena.

Místo konání akce: Dostihové závodiště Pardubice, Pražská 607, Pardubice
Datum začátku akce: 3. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 3. Června 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0197N 15.7473E

Případné změny si prověřte na webu akce 16. Dětský super den v Pardubicích

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce