2. ROČNÍK DOBŘÍŠSKÝCH PIVNÍCH SLAVNOSTÍ

Akce Dobříš

2. ROČNÍK DOBŘÍŠSKÝCH PIVNÍCH SLAVNOSTÍ
Jiné akce
Další akce ve městě Dobříš

2. ROČNÍK DOBŘÍŠSKÝCH PIVNÍCH SLAVNOSTÍ

Město Dobříš chystá na konec srpna 2. ročník Dobříšských pivních slavností! Zlatavý mok tady poteče doslova proudem, chybět nebude ani dobré jídlo a doprovodný kulturní program. Tuhle akci na konci léta si prostě nemůžete nechat ujít!

Milovníci českého „tekutého chleba“ budou moci na slavnostech ochutnat produkty z celkem třinácti vyhlášených pivovarů, a především minipivovarů z našeho okolí. Své nejlepší a správně vychlazené produkty přivezou pivovary: Podlesí, Malý Janek, Baštýř, Hostomice, Kytín, MMX, Hospoda Na Vršíčku, Vlastenec, Cobolis, Řevnice, Psychovar, Všerad a Vagabund.
K dobrému pivu patří bezesporu i dobré jídlo, kterého bude na Dobříšských pivních slavnostech dostatek. Těšit se můžete na klasické grilované maso i klobásy, hamburgery, slané speciality, sýry nebo škvarkové tyče. Kromě piva bude k dostání také výborná káva a dezerty od Vypečené Zůzy a pro řidiče a děti bude připraven stánek VHS Dobříš s Dobříšskou vodovodou a SodaStreamem. Na letošní ročník pivních slavnostní je připraven také doprovodný kulturní program. K poslechu i tanci zahraje kapela Swing band Dobříš, vystoupí senzační Spolek odrostlých holek Sokol Dobříš, hudební skupiny Gingerose a Každej Rock Jinak. Program Dobříšských pivních slavností zpestří dražba nápisu K-I-N-O. Vedení dobříšské radnice se je rozhodlo nabídnout široké veřejnosti v rámci dražby. Dražba se uskuteční pátek 27.8.2021 v 17.00 hod. přímo na pódiu na Komenského náměstí. Zúčastnit se jí může každý. Vyvolávací cena je 500 Kč a draží se všechna 4 písmena jako celý nápis. Písmena budou na místě vystavena a zájemci si je tak budou moci prohlédnout. Výtěžek z dražby bude použit na výsadbu zeleně právě v prostoru bývalého kina. Výherce si bude moci nápis odnést po složení celé částky v hotovosti, za kterou jej vydraží.

„Srdečně vás všechny zvu, přijďte ochutnat dobré pivo a jídlo, posedět, popovídat s kamarády a známými, poslechnout si příjemnou muziku! Myslím, že taková prima akce je završením léta jak se patří, venku, na čerstvém vzduchu, věřím, že nám dopřeje také počasí. Boj s epidemií však ještě stále není definitivně ukončen, proto prosím, buďme k sobě ohleduplní a chovejme se zodpovědně v rámci hygienických pravidel. “ zve a na zdraví připíjí místostarosta Dobříše Tomáš Vokurka.

15:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín